Ga door naar belangrijkste inhoud
Supplementen

Gewichtsverlies Supplementen Gids

Gewichtsverlies Supplementen Gids
Jamie Wright
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Jamie Wright

Het bereiken van je gewichtsverlies doelen is zojuist eenvoudiger geworden met de zelfbouwbundel van Myprotein. Je kunt nu een selectie producten kiezen die aan je specifieke behoeften voldoen, waaronder eiwitten, repen, snacks, pre-workout, supplementen en een shaker. Bovendien voegen we een gedetailleerde gids toe om je goed op weg te helpen.

Stel hier je eigen bundel samen.

Gewichtsverlies bundel

Veelgestelde vragen

Wat is het beste afslanksupplement?

Eiwitpoeder is mijn keuze voor gewichtsverlies. Het verhogen van je dagelijkse eiwitinname is een goed idee als je wilt afvallen, omdat het kan helpen om de verzadiging te vergroten, de bloedsuikerspiegel te reguleren en droge spiermassa te behouden.

Bovendien kan het behouden van droge spiermassa je metabolisme verhogen, waardoor het gemakkelijker kan worden om gewicht te verliezen.

Wanneer moet ik eiwitshakes drinken om af te vallen?

Er wordt vaak gezegd dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, maar wat echt belangrijk is, is een behoorlijke hoeveelheid eiwit bij je ochtendmaaltijd, omdat het kan helpen de bloedsuikerspiegel te reguleren en je de hele dag een verzadigd gevoel te geven. Om deze redenen is er soms geen betere manier om de dag te beginnen dan met een eiwitshake.

En om dezelfde redenen zijn eiwitshakes ook een fantastisch tussendoortje. Ze kunnen de verleiding helpen verminderen om overmatig te snacken, wat handig is als je een calorietekort probeert aan te houden om af te vallen.

Heb ik supplementen nodig om af te vallen?

Supplementen kunnen erg handig zijn bij het volgen van een dieet, maar ze zijn niet essentieel om af te vallen. De belangrijkste aandachtspunten zijn energieverbruik en -uitgaven, dwz calorieën in en calorieën uit. Dat gezegd hebbende, eiwit en cafeïne zijn beide geweldig om gewichtsverlies te ondersteunen.

Maar als je minder eet dan je normaal zou doen, of als je substantiële wijzigingen in je dieet hebt aangebracht, is het mogelijk dat je enkele essentiële vitamines en mineralen misloopt.

Naast eiwitten en cafeïne kunnen multivitamine-, omega-3-vetzuur- en vitamine D-supplementen het overwegen waard zijn tijdens een calorietekort om de algemene gezondheid te ondersteunen. Maar vergeet niet dat supplementen nooit mogen worden gebruikt als vervanging van een gezond en uitgebalanceerd dieet - ze bieden alleen een nuttig vangnet.

Welke supplementen zijn het beste om gewichtsverlies te ondersteunen?

Voor mij zijn er twee dingen waarmee ik rekening moet houden bij het kiezen van supplementen om gewichtsverlies te ondersteunen. De eerste is het beheersen van de eetlust en de andere is het verhogen van het energieverbruik.

Voor eetlust zijn een eiwitsupplement, een cafeïnesupplement en een vezelsupplement erg nuttig. Deze helpen de honger onder controle te houden en zorgen ervoor dat je je voller voelt.

Voor het verhogen van het energieverbruik, een thermogeen (zoals Thermopure-capsules), omdat de toevoeging van cafeïne (een stimulerend middel) je kan helpen harder en langer te trainen. Thermopure-capsules hebben ook de toegevoegde bonus van groene thee-extract - een populair ingrediënt voor supplementen voor gewichtsverlies.

Welk eiwitpoeder is het beste om af te vallen?

Hoewel in principe elk eiwitpoeder gunstig is voor gewichtsverlies, kan caseïne-eiwit bijzonder effectief zijn omdat het langer duurt om te verteren, wat betekent dat het beter is voor verzadiging en regulering van de bloedsuikerspiegel.

Als je een veganistisch of vegetarisch dieet volgt, zijn plantaardige eiwitpoeders een goed alternatief voor caseïne.

En hoewel het technisch gezien geen eiwitshakes zijn, zijn maaltijdvervangende blends ook goed om gewichtsverlies te ondersteunen, omdat ze calorie-efficiënt zijn, veel eiwitten en vezels bevatten en toegevoegde vitamines en mineralen bevatten.

Hoe moet ik supplementen nemen om af te vallen?

Nou, het hangt helemaal af van je doel.

Als het je doel is om je algemene gezondheid te verbeteren, overweeg dan vitamines en mineralensupplementen die eventuele voedingstekorten helpen opvangen.

Als het je doel is om honger te beheersen, overweeg dan om je supplementen in te nemen wanneer je honger hebt en niet zomaar op een willekeurig moment van de dag.

En als het je doel is om je energieverbruik te verhogen, stem dan je inname van supplementen af op je training. Een thermogeen vlak voordat je gaat trainen, kan je helpen harder te trainen dan je anders zou doen.

Jamie Wright
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Jamie Wright
Jamie Wright heeft een MSc Degree in Human Nutrition en een BSc (Hons) in Sports and Exercise Science, en werkt nu samen met meerdere organisaties en runt zijn eigen privépraktijk om mensen te helpen met hun voedingsdoelen. Hij is geaccrediteerd bij de Vereniging voor Voeding en heeft honderden klanten, van thuisblijvende moeders tot internationale klanten, geholpen bij het werken met evidence-based, holistische voedingsprogramma's om hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Naast het runnen van zijn praktijk, draagt ​​Jamie regelmatig bij met het presenteren en schrijven over voeding. Hij heeft zijn onderzoek gepresenteerd op het Britse Obesity Congress en op buitenlandse conferenties en heeft verschillende e-books geschreven terwijl hij geeft aan anderen(waaronder goede doelen). Zijn onderzoek richtte zich op gewichtsbeheersing, sport- / bewegingsprestaties en suppletie. Als een enorme sportfanaat, een fervente sportschoolganger en liefhebber van alles wat met honden te maken heeft, wil Jamie de ervaring en kennis die hij academisch en professioneel heeft opgedaan, delen door een bron van duidelijkheid te zijn in de enorme hoeveelheid ""belangrijke informatie en lawaai ""die er bestaat de gezondheids- en fitnessindustrie.
myprotein