Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Overnight Oats 2 Ways | Vita Coco X Myprotein Kitchen

Overnight Oats 2 Ways | Vita Coco X Myprotein Kitchen
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

We bieden je 2 heerlijke nieuwe manieren om je verslaving aan kokoswater te voeden.

Mensen over de hele wereld kunnen gewoon geen genoeg krijgen van kokoswater - en er zijn tal van redenen waarom. Het is niet alleen van nature zoet en verfrissend, maar het zit ook boordevol belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine C en elektrolyten.

Dit maakt het een winnend drankje voor na de training, omdat het kan helpen om de elektrolyten die je tijdens het sporten door zweet verliest snel te hydrateren en aan te vullen. Sommige onderzoeken hebben zelfs aangetoond dat het zelfs effectiever kan zijn voor rehydratatie na inspanning dan gewoon water.(1,2)

We zijn een partnerschap aangegaan met Vita Coco - het nummer 1 kokoswatermerk in het Verenigd Koninkrijk - om je deze zoete en eenvoudige recepten te geven die de manier waarop je aan je kokoswaterfixatie komt totaal veranderen.

Of je nu een gek bent van die combinatie van chocolade en kokos of je bent op zoek naar een fruitige, tropische smaak, deze overnight oats is een smaaksensatie om je dag sterk te beginnen. Het recept zit boordevol eiwitten, vitamine C, belangrijke elektrolyten en een gezonde dosis koolhydraten om je ook energie te geven. Over raketbrandstof gesproken.

Elk recept is voldoende voor 2 porties, dus je kunt alles in één keer klaarmaken en een portie in de koelkast laten staan ​​voor het ontbijt de volgende dag. Ideaal.

Elk serveert 2

https://youtu.be/YvQpSYXwFyg

Ingrediënten

Chocolate:Tropical:

Methode

  1. Voeg voor beide recepten de haver, het eiwitpoeder en Vita Coco Pressed Coconut Water toe aan een afsluitbare container of Kilner-pot. Als je tropische haver maakt, voeg dan hier ook de chiazaadjes aan toe.
  2. Roer alles goed door en laat een nacht in de koelkast afkoelen.
  3. Als je klaar bent om te eten, verdeel dan de helft van het havermengsel in een kom en bewaar de andere helft nog een dag in de koelkast. Voeg je toppings toe - en geniet ervan!

Voedingswaarde:

  1. Ismail I, Singh R, Sirisinghe RG. Rehydration with sodium-enriched coconut water after exercise-induced dehydration. Southeast Asian J Trop Med Public Health. 2007 Jul;38(4):769-85. PMID: 17883020.
  2. Saat M, Singh R, Sirisinghe RG, Nawawi M. Rehydration after exercise with fresh young coconut water, carbohydrate-electrolyte beverage and plain water. J Physiol Anthropol Appl Human Sci. 2002 Mar;21(2):93-104. doi: 10.2114/jpa.21.93. PMID: 12056182.
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein