Gratis bezorging vanaf €45 's Wereld nummer 1 Online Sports Nutrition merk Verdien Samen €40 Krediet 15% KORTING OP ALLES | CODE: MEER
+5% KORTING VOOR NIEUWE KLANTEN
SHOP NU
RECEPTEN

Marino Katsouris’ Eiwitverpakte Baked Oats

In een wereld waar je alles als ontbijt kunt hebben, neem je baked oats. Het is alsof je cake eet als ontbijt. Wie zou daar nou nee tegen zeggen? En als je je ochtendroutine al tot kunst hebt gemaakt, kun je ze altijd als middagsnack gebruiken.

Marino Katsouris is helemaal in met de hype. Hij merkt dat zijn baked oats zijn zoete cravings bevredigt, terwijl hij het hem op het goede spoor houdt en zijn verlangens op afstand houdt. Ideaal.

Servings:  1

Ingredients

  • 1 scoop THE Whey
  • 70 g haver
  • 1 banaan
  • 1 eiwit
  • 10 g honing
  • 15 g notenboter
  • 0,5 tl bakpoeder
  • 5 g chocoladeschilfers
  • 160 ml melk (naar keuze)

Instructions

  1. Doe eerst alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde massa.

  2. Giet vervolgens in een magnetronbestendige kom en voeg naar wens chocoladeschilfers toe.

  3. Doe in de magnetron gedurende 1-2 minuten, controleer elke 20 seconden of bak in de oven gedurende 10-15 minuten (maar vergeet niet de kom te verwisselen voor een ovenvaste schaal).

  4. Haal het uit de magnetron of oven als het voor 90% gaar is, laat het midden een beetje vloeibaar.

calories797
totalFat21
totalCarbohydrates99
protein50
Op zoek naar meer gezonde & lekkere recepten van Marino?

BEKIJK DIT OOK:

Emily Wilcock
Emily Wilcock Schrijver en Expert
After finishing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her degree in Business Management and Marketing — before coming back to work full-time with the team. Emily specialises in high-protein recipes, inspiring real-life stories and accessible health and fitness advice, and her work has been featured in The Supplement Magazine. When she’s not in the kitchen baking or cooking, she’s out exploring Manchester’s best food spots, or working up an appetite at the gym.

Gerelateerde berichten