Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

High-Protein Mango Lassi | World’s Kitchen

High-Protein Mango Lassi | World’s Kitchen
Lauren Dawes
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

We vieren onze favoriete smaken van over de hele wereld in ons World’s Kitchen-assortiment.

Je kunt nu misschien niet zoveel reizen als je zou willen, maar we zijn er om ervoor te zorgen dat je nog steeds kunt genieten van de smaken waar je van houdt van over de hele wereld. Verbreed je horizon en stel nieuwe smaken op de proef met ons World’s Kitchen-assortiment - ideaal om je dagelijkse voeding op te schudden.

Lassi is een drankje op basis van yoghurt dat oorspronkelijk uit India komt. Het kan in allerlei smaken komen, zoet en hartig, maar een van de meest populaire is de mangosoort, die lijkt op een fruitige milkshake.

Dit heerlijke mango lassi recept is niet alleen gemakkelijk te maken en erg verfrissend, maar met een bolletje van onze gloednieuwe, op India geïnspireerde Impact Whey Protein met mangosmaak is het ook een geweldige manier om je dagelijkse eiwitinname te verhogen.

Upgrade je shake-game met iets nieuws.

Maakt 1

https://youtu.be/qIRk1Pmmr_8

 

Ingrediënten

Methode

  1. Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde massa.
  2. Doe er een snufje kaneel en een takje verse munt overheen.

Voedingswaarde informatie

Calorieën276
Totaal vet1g
Totaal koolhydraten40g
Eiwit28g
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein