Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Cherry Blossom Protein Raindrop Cake | World’s Kitchen

Cherry Blossom Protein Raindrop Cake | World’s Kitchen
Lauren Dawes
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

We vieren onze favoriete smaken van over de hele wereld in ons World’s Kitchen-assortiment.

Je kunt op dit moment misschien niet zoveel reizen als je zou willen, maar we zijn er om ervoor te zorgen dat je nog steeds kunt genieten van de smaken waar je van houdt van over de hele wereld. Verbreed je horizon en stel nieuwe smaken op de proef met ons World’s Kitchen-assortiment - ideaal om je dagelijkse voeding op te schudden.

We vervoeren je naar Japan met dit werkelijk unieke recept. Cherry Blossom (Kersenbloesem) is niet alleen een heel seizoen dat in Japan wordt gevierd, maar het is ook uitgegroeid tot een populaire smaak voor eetbare zoete lekkernijen.

Het is een delicate, bloemige smaak, waardoor het de perfecte match is met ons Clear Whey Isolate, een verfrissende, lichte eiwitdrank - een innovatief alternatief voor je traditionele melkachtige shakes.

Raindrop cake is een traditioneel jelly-achtig Japans dessert, meestal gemaakt van water en agarpoeder en gegarneerd met zwarte suikersiroop en geroosterde sojabonen. We besloten om het ultieme Japans geïnspireerde gerecht te proberen door onze cherry blossom Clear Whey Isolate te gebruiken om een ​taindrop cake op smaak te brengen. Best cool, toch?

Kijk maar eens naar dat schudden.

Maakt 4

https://youtu.be/eXwQGNEZsGk

 

Ingrediënten

Methode

  1. Voeg in een kleine pan de gelatineblaadjes en het water toe en verwarm op laag vuur om de gelatine voorzichtig op te lossen, af en toe roeren.
  2. Eenmaal opgelost, van het vuur halen en laten afkoelen.
  3. Voeg de cherry blossom Clear Whey Isolate en het citroensap toe en klop tot het gecombineerd is.
  4. Plaats een zeef op een kan en giet de vloeistof in de pan erdoorheen om te zeven. Giet vervolgens in je gelei-vormpjes en zet minimaal 5 uur in de koelkast.
  5. Om te serveren, dompel je de vorm in warm water en leg je deze op een bord. Genieten!

Voedingswaarde informatie

Calorieën16
Eiwit3g
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein