Ga door naar belangrijkste inhoud
Podcast

The Scoop Episode 5: Leiden steroïden tot betere bodybuilding?

The Scoop Episode 5: Leiden steroïden tot betere bodybuilding?
Monica Green
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

De gloednieuwe podcast van Myprotein, The Scoop, is hier om je de insiderinformatie te geven waarnaar je op zoek was over de meest controversiële onderwerpen in de fitnessindustrie, onder leiding van onze gastheer David Alorka.

Deze onderwerpen worden besproken in sportscholen, pubs, wachtrijen in supermarkten en zowat overal elders, de onderwerpen zullen je zeker aan het denken zetten. In elke aflevering wordt een nieuw onderwerp ontleed door nieuwe gasten, van Olympische sporters, Strongman Champions en je favoriete fitness influencers, allemaal hier om een ​​paar lastige vragen te ontleden.

Je wilt geen aflevering missen.

https://open.spotify.com/episode/44sEeWJJo4XGj8WqGsttjT?go=1&utm_source=embed_v3&t=0&nd=1

Wat zit er in episode 5?

Episode 5 gaat in op een ander taboe in de fitnessindustrie: steroïden.

De wereld van steroïden is complex en veel sporters weten niet precies wat de verschillende steroïden doen en wat hun gevaren zijn, zelfs niet als ze ze eenmaal gebruiken. We zullen bespreken of steroïden ooit veilig kunnen zijn voor consumptie, hoe wijdverspreid ze op dit moment in bodybuilding zijn en of er een manier is om ze veiliger te gebruiken, als ze überhaupt zouden moeten worden gebruikt.

David Alorka gaat zitten met Youtuber en steroïde gebruiker bodybuilder Thomas Moore, samen met Dave Crosland, een bodybuilder die zijn gebruik van steroïden heeft gedocumenteerd, en nu werkt om anderen voor te lichten over veilig gebruik van steroïden. Ze zullen in dit onderwerp duiken en openhartig zijn over hun ervaringen met steroïden.

Dus zet je schrap voor deze controversiële aflevering en krijg The Scoop over bodybuilding met steroïden.

https://youtu.be/gBvNArbbwgQ

Onze andere afleveringen gemist?

BEKIJK ZE HIER:

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein