Ga door naar belangrijkste inhoud
Podcast

The Scoop Episode 3: Ben je echt fit als je geen mijl kunt rennen?

The Scoop Episode 3: Ben je echt fit als je geen mijl kunt rennen?
Monica Green
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

The Scoop is je one-stop-shop over de meest controversiële onderwerpen in fitness van mensen uit de branche die het tot op de bodem uitzoeken. David Alorka stelt de vragen die je wilt weten, en over sommige vragen heb je misschien nog nooit nagedacht.

https://open.spotify.com/episode/3Eb3V9U2K0r8IfYiD4186B?go=1&utm_source=embed_v3&si=05FdlIbYSvaMEdutWVzGDQ&t=0&nd=1

https://youtu.be/Uff8YAhOPPE

 

Wat zit er in aflevering 3?

In de aflevering van deze week praat de Olympische hordeloper Colin Jackson met Strongman-kampioen Laurence Shahlaei over de vraag of je echt fit bent als je geen mijl kunt rennen. Beiden hebben verschillende benaderingen van conditie, Colins sport vereist uitstekende cardio-conditie, terwijl Laurence zich concentreert op kracht om zijn titel van Strongman-kampioen te winnen, maar hoe belangrijk is cardio nou precies, ongeacht de sport?

Luister terwijl we onderzoeken of we allemaal een mijl zouden moeten kunnen rennen (of in ieder geval moeten proberen) in elke sportschoolsessie, en of het volledig vermijden van cardio in onze sportschoolroutines inherent ongezond is.

Als je iemand bent die niet eens zeker weet hoe je de loopband in je sportschool moet aanzetten, is deze aflevering misschien iets voor jou.

Meer over The Scoop?

BEKIJK DEZE OOK:

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein