Ga door naar belangrijkste inhoud
Podcast

Hier is Myprotein’s Nieuwe Podcast: The Scoop Met David Alorka

Hier is Myprotein’s Nieuwe Podcast: The Scoop Met David Alorka
Monica Green
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

De gloednieuwe podcast van Myprotein

We zijn al een tijdje op zoek naar een manier om je een kijkje te geven in alles wat met fitness te maken heeft, rechtstreeks van je favoriete atleten en influencers. Daarom hebben we The Scoop - Myprotein's eigen sport- en fitnesspodcast gemaakt. The Scoop landt maandag 19 oktober en bevat alle sport- en fitness chat die je nodig hebt.

Als je het zat bent om met je vrienden te praten over fitnessnieuws en roddels en niet veel van hen terugkrijgt, of misschien ben je enorm benieuwd naar wat de experts zeggen, dan is The Scoop er om aan je behoeften te voldoen.

Waar gaat het over?

We zullen het hebben over enkele van de meest controversiële onderwerpen in de fitnesswereld, waarbij we de gedachten en meningen krijgen van degenen die er helemaal in zitten. Denk aan de vragen die je altijd al hebt willen stellen aan mensen met de meeste kennis over de wereld van fitness, vragen die je absoluut niet persoonlijk durft te stellen. Dat zijn de vragen die we in The Scoop zullen behandelen.

Je zult horen van Lubomba Munkuli, Emelye Dwyer en Matt Morsia om er maar een paar te noemen, met hun mening over fel bediscussieerde onderwerpen en deskundig advies vanuit hun ervaring in de fitnessindustrie.

Onze atleten zullen alles bespreken, van training puur voor esthetiek, het gebruik van steroïden, lichaamsbeeld en veganisme. Wij kunnen niet wachten om te horen wat je ervan vindt.

The host

Je vraagt ​​je misschien af ​​wie The Scoop host? We hebben David Alorka gevraagd om ons door elke aflevering te leiden en de brandende vragen te stellen waar iedereen aan denkt.

David Alorka staat bekend om het presenteren van BT Sport en de NFL en heeft een geweldig vermogen om elk gesprek op gang te brengen en iedereen enthousiast te maken. Niet bang om in de moeilijke vragen te duiken, zal David ervoor zorgen dat je de primeur krijgt over insides van de fitnessindustrie terwijl je geniet van de mooiste gespreken.

Je kunt hier meer te weten komen over de eerste afleveringen en nu de trailer bekijken.

https://youtu.be/PkRN0erS1l4

Meld je nu aan en ontvang The Scoop op je favoriete streamingplatform of bekijk het debat om de andere maandag op YouTube.

Op zoek naar meer?

Bekijk deze ook...

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein