0 Winkelmandje

Er zijn op dit moment geen producten in jouw winkelmandje

Onze atleten

Mental Health Month | Zo overwon Kaz zijn paniekaanvallen

Hij was een groot basketbaltalent. Om sterker te worden begon hij met fitness. Hij deed specifieke oefeningen en trainingen om een nog betere basketballer te worden. Rond zijn 19e stond Kaz voor een lastige keuze. Of naar Amerika om van basketbal een carrière te maken. Of in Nederland blijven.

‘Ik zag het niet zo zitten om in Nederland te basketballen. Je bereikt je top vrij snel en ook qua salaris. Ik realiseerde me heel goed dat ik niet tot m’n 40e al mijn tijd zou investeren in iets waar ik een minimaal salaris uit zou halen’.

Kaz verlegde zijn focus. Hij ging zich richten op school, werk en fitness. Op zijn 20e is hij helemaal gestopt met basketbal. Hiermee verdween een grote uitlaatklep.

‘Al die cardio, al die energie die ik erin stopte, soms wel 4 uur per dag. Dat was opeens weg. Dat ruilde ik dan in voor 3-4 keer per week naar de gym, rustig mijn gewichtjes doen en naar huis. Ik had zoveel energie over dat mijn hoofd rare dingen ging doen. Ik ging gewoon veel te veel nadenken, omdat ik zoveel energie had die ik niet kwijt kon.’

Ben je benieuwd naar Kaz zijn hele verhaal? Bekijk het hier:

Lees deze ook:

Mental Health Month | Nochtli over social media en gelukkig zijn met wie je bent

Onze atleten

Mental Health Month | Nochtli over social media en gelukkig zijn met wie je bent

2020-10-12 13:00:13van Myprotein

Angsten overwinnen met training - het verhaal van Ryan

Mindset

Angsten overwinnen met training - het verhaal van Ryan

2020-10-01 20:00:09van Lauren DawesMyprotein

Myprotein

Schrijver en Expert