Ga door naar belangrijkste inhoud
Podcast

The Scoop Episode 2: Kunnen veganistische atleten concurreren met vleeseters?

The Scoop Episode 2: Kunnen veganistische atleten concurreren met vleeseters?
Monica Green
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

AFLEVERING 2 BINNENKORT (19 OKTOBER 2020)

Met dieettrends die komen en gaan, Instagram-trainingen die we nooit helemaal begrijpen, en de stille worstelingen die zo velen hebben met hun lichaamsbeeld, kan de fitnesswereld soms een mijnenveld zijn.

The Scoop is hier om je te helpen bij het navigeren door deze enorme wereld van gezondheid en fitness. Maak je klaar om met je favoriete atleten om de tafel te gaan zitten en The Scoop te krijgen over de populairste onderwerpen in de fitnessbranche.

Wat zit er in aflevering 2?

Wei of erwteneiwit? Kip- of kikkererwtencurry? Omdat veganisme jaar na jaar in populariteit blijft groeien, voelen vele sporters de aantrekkingskracht om plantaardig te gaan eten.

Met het aantal veganistische alternatieven met een hoog eiwitgehalte op de markt en veganistische eiwitpoeders van hoge kwaliteit, is het gemakkelijker dan ooit om spieren op te bouwen met een plantaardig dieet. Voor sommigen kunnen deze dingen echter nooit hun eieren op toast in de ochtend en hun chicken meal prep vervangen.

Als je een professionele atleet wilt zijn, welk dieet is dan beter om je training van energie te voorzien? We nodigden Matt Morsia, toegewijde bodybuilder en vleeseter, uit om deze kwestie te bespreken met Emelye Dwyer, een functionele fitnessatleet die gedijt op een veganistisch dieet.

Beide atleten blijven on top of their game met tegenovergestelde benaderingen met betrekking tot hun dieet. Het is tijd om beide kanten van dit voedingsdebat uit te zoeken. We zullen ontdekken hoe Emelye elke dag haar voedingsdoelen haalt en waarom Matt niet snel vegan wordt.

Meld je aan voor The Scoop en bereid je voor om je perceptie op voeding opnieuw te evalueren.

Op zoek naar meer?

Bekijk dit ook..

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein