Onze atleten

Rate My Fridge Met Imani-Lara Lansiquot | Episode 6

Ontdek wat deze atleet naar de finish helpt.

Het wordt niet veel onthullender dan een kijkje nemen in iemands koelkast, toch? En als je op ons lijkt, dan ben je meer dan een beetje nieuwsgierig om precies te weten wat sommige van onze beste Myprotein-atleten van brandstof voorziet.

Onze YouTube-serie Rate My Fridge is hier om die nieuwsgierigheid te bevredigen – en geeft je exclusieve toegang achter de schermen tot en met de eetgewoonten van enkele van onze favoriete ambassadeurs.

In deze aflevering nemen we een kijkje in de koelkast van atleet, Imani-Lara Lansiquot, en deze bevat een aantal verrassend toegeeflijke items. Met veel kaas en een hele dessertplank konden we zeker wennen aan het leven als een atleet.. Imani-Lara geeft thee (of warme chocolademelk) op als haar guilty pleasure, en onthult dat ze van bessen in haar salades houdt…

Klaar om de volledige inhoud van Imani-Lara’s koelkast te zien?

Bekijk ook deze Rate My Fridge afleveringen:

Rate My Fridge Met PT Bradley Simmonds | Episode 5

Onze atleten

Rate My Fridge Met PT Bradley Simmonds | Episode 5

2021-05-02 07:00:58van Lauren Dawes

Rate My Fridge Met Reece Williamson | Episode 4

Onze atleten

Rate My Fridge Met Reece Williamson | Episode 4

2021-03-08 14:00:16van Lauren Dawes

Rate My Fridge Met Em Ricketts | Episode 3

Onze atleten

Rate My Fridge Met Em Ricketts | Episode 3

2021-02-26 14:00:12van Lauren DawesEmily Wilcock

Emily Wilcock

Schrijver en Expert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.