Ga door naar belangrijkste inhoud
Motivatie

Dit zijn de meest Engaging Vrouwelijke Fitness Influencers op Instagram

Dit zijn de meest Engaging Vrouwelijke Fitness Influencers op Instagram
Myprotein
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Myprotein

Het is geen geheim dat de fitnessbranche gevuld is met talloze ongelooflijke, inspirerende vrouwen. Van personal trainers tot diëtisten tot competitieve atleten, veel van de fitnessondernemers van tegenwoordig doen het geweldig in de online wereld - niet in de laatste plaats op Instagram.

Maar afgezien van volgers en beroemdheid, wie zijn de gezondheids- en welzijnskoninginnen die écht de aandacht van hun publiek trekken? We hebben gekeken naar de engagement rates van enkele van de meest invloedrijke vrouwen in de fitstagram-sphere om te zien wie er als beste uit de bus komt.

1. Maddie Lymburner -MadFit

Lymburners zoektocht naar de top begon in 2015 toen ze begon met het plaatsen van video's over veganistisch eten. Ze is een voormalige medewerker van een natuurvoedingswinkel en danseres. In 2016 begon ze bescheiden advertentie-inkomsten te verdienen met haar YouTube-vlogs en verzamelde ze 50.000 abonnees, deels dankzij dagelijkse food posts tijdens reizen in Thailand, Bali, Australië en Hawaï.

Lymburner, afkomstig uit Waterdown, Ontario, wordt nu ‘Canada's beste YouTube-maker’ genoemd en produceert regelmatig trainingsvideo's voor een publiek van 5,5 miljoen abonnees op haar fitnesskanaal, MadFit.

Naast YouTube behandelt Lymburners Instagram (@ madfit.ig) een verscheidenheid aan trainingen, waaronder kracht, yoga en HIIT, waarbij de onberispelijke inhoud wordt gewaardeerd door haar 1,2 miljoen volgers en haar een indrukwekkend engagementpercentage van 3,9% per post oplevert.

IG Handle: @madfit.ig

Aantal volgers: 1.273.567

Gemiddeld aantal likes (per post): 48.736

Gemiddeld aantal reacties (per post): 445

Engagement rate: 3,9%

2. Adriene Mischler - Yoga met Adriene

Adriene Mishler is een actrice, schrijfster, internationale yogalerares en onderneemster uit Austin, Texas. Op een missie om de tools van yoga in scholen en huizen te krijgen, host Adriene het YouTube-kanaal Yoga with Adriene, een online community met meer dan 9 miljoen abonnees.

Tijdens haar negenjarige online carrière als yoga-instructeur heeft Adriene naam gemaakt als ‘de yogi van het volk’, door hen eenvoudigweg aan te moedigen ‘te ontdekken wat goed voelt’ terwijl ze door hun yoga navigeren. Haar zachte maar bemoedigende lessen hebben haar kanaal enorm populair gemaakt, niet alleen bij beginners, maar ook bij ervaren yogi's, die vinden dat haar bescheiden, zelfzorgbenadering ervoor zorgt dat ze terug blijven komen naar de mat.

In de afgelopen maanden is Adriene door het tijdschrift Paper beschreven als "de patroonheilige van quarantaine" en door Refinery29 "de meest invloedrijke yogalerares ter wereld".

IG Handle:: @adrienelouise

Aantal volgers: 1.171.624

Gemiddeld aantal likes (per post): 42.396

Gemiddeld aantal reacties (per post): 486

Engagement rate: 3,66%

3. Verity Bowditch - Pilates with Verity

Made in Chelsea-ster Verity heeft Pilates with Verity ontworpen, dat online plaatsvindt via virtuele lessen en training. Verity gebruikt haar Instagram-feed om haar liefde voor Pilates, welzijn en lichaamsbeweging te delen, haar fitnessjourney te laten zien en haar volgers tips en trucs te geven.

Na bekend te zijn geworden in de 17th series of Made In Chelsea, volgen Bowditch's 142.000 volgers op Instagram niet alleen de sappigste roddels in West-Londen, maar ook haar uitdagende pilatesessies met 2,13% engagement per post.

IG Handle: @veritybowditch

Aantal volgers: 141.366

Gemiddeld aantal likes (per post): 2981

Gemiddeld aantal reacties (per post): 37

Engagement rate: 2,13%

4. Krissy Cela - Tone & Sculpt

De 26-jarige Instagram- en YouTube-ster heeft meer dan 2,3 miljoen volgers verzameld en wordt als de vrouwelijke Joe Wicks geprezen sinds ze vier jaar geleden begon met het opnemen van video's vanuit haar huis in Londen terwijl ze rechten studeerde. Ze bedacht de app Tone en Sculpt en heeft een enorme fanbase opgebouwd.

Cela beschouwt zichzelf meer als een Personal Trainer dan als een influencer en heeft een hechte community gecreëerd van vrouwen van alle leeftijden die elkaar ondersteunen tijdens rigoureuze trainingen. Cela's Instagram benadrukt dit, aangezien elk bericht een engagementpercentage van 1,81% behaalt - dat zijn bijna 40.000 likes en 4000 reacties PER POST!

IG Handle:: @krissycela

Aantal volgers: 2.406.635

Gemiddeld aantal likes (per post): 39.761

Gemiddeld aantal reacties (per post): 3790

Engagement rate: 1,81%

5. Melissa Alcantara - Fit Gurl Mel

De personal trainer van Kim Kardashian, Melissa Alcantara (ook bekend als Instagram-ster Fitgurlmel), is duidelijk een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Een auteur en bedenker van Turnaround - een fitness- en voedingsplan dat serieuze resultaten belooft - Melissa heeft een pad voor zichzelf gesmeed als een van de meest invloedrijke fitnesstrainers, allemaal dankzij haar eigen discipline en felle toewijding aan eigenliefde.

Melissa Alcantara, begin dertig, met een jong kind, een verslaving aan bewerkte voedingsmiddelen en geen duur lidmaatschap van de sportschool, had er genoeg van. Ze begon te trainen in haar eigen keuken - aanvankelijk gewoon om het gewicht dat ze tijdens haar zwangerschap had opgedaan  te verbranden. Maar na een korte tijd werd het zoveel meer dan dat.

"Het veranderde van dat ik gewoon buikspieren wilde hebben naar 'ja' tegen mezelf zeggen, mezelf kiezen en elke dag liefde aan mezelf geven," vertelde ze aan Women’s Health.

Door jarenlange toewijding heeft Melissa's harde werk niet alleen fysiek haar vruchten afgeworpen, maar op alle gebieden van haar leven.

"Ik geloof echt dat ik alles kan", zegt ze.

IG Handle:: @fitgurlmel

Aantal volgers: 1.106.982

Gemiddeld aantal likes (per post): 19.667

Gemiddeld aantal reacties (per post): 299

Engagement rate: 1,88%

6. Courtney Black

Courtney Black, geprezen als de ‘queen of home workouts’ in the UK, is al 5 jaar een personal trainer. De fitnessjourney van Black begon in 2019 nadat ze haar baan als accountant in het centrum van Londen had opgezegd om haar droom om PT te worden na te streven.

In een interview gaf ze toe dat ze op haar dunst minder dan 44 kilo woog en werd bedrogen en vertelde ze dat ze eruitzag alsof ze ‘stervende’ was. Maar nadat ze zich realiseerde hoe ellendig ze zich voelde, besloot Courtney haar rondingen als fitnessmodel te omarmen en haar journey op sociale media te plaatsen.

Ze heeft nu een app en inspireert veel vrouwen om hun fitnessjourney te beginnen via live Instagram-workouts, die elke sessie meer dan 30.000 kijkers trekt.

IG Handle:: @courtneydblack

Aantal volgers: 800.334

Gemiddeld aantal likes (per post): 13.918

Gemiddeld aantal reacties (per post): 403

Engagement rate: 1,79%

7. Rhiannon Lambert - Rhitrition

Rhiannon Lambert is een voedingsdeskundige en oprichter van Rhitrition - een toonaangevende particuliere voedingskliniek die gespecialiseerd is in gewichtsbeheersing, eetstoornissen, darmgezondheid, sportvoeding en pre- en postnatale voeding.

Rhiannon, een fervent fijnproever en receptontwikkelaar, heeft geëxperimenteerd met verschillende kleurrijke ingrediënten en heeft veel van haar eigen heerlijke gezonde recepten op haar Instagram-account gedeeld. Ze werkt samen met een Masterchef-team en is ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen van menu's in de meest gezonde eetgelegenheden van Londen.

Rhiannons gekwalificeerde benadering van voeding en totale toewijding aan de behoeften van haar klanten heeft ervoor gezorgd dat ze samenwerkt met enkele van 's werelds meest invloedrijke mensen, waaronder Olympische atleten, popsterren en professionele voetballers. Via haar bestseller Re-Nourish: A Simple Way to Eat en haar podcast Food For Thought blijft Rhiannon haar expertise delen met bijna 200.000 enthousiaste volgers.

IG Handle: @rhitrition

Aantal volgers: 199.606

Gemiddeld aantal likes (per post): 3307

Gemiddeld aantal reacties (per post): 168

Engagement rate: 1,77%

8. Lucy Mecklenburgh– Results Wellness Lifestyle 

De overstap van "Lucy Meck", de realityster, naar een eigenaar van een fitnessbedrijf, was een perfecte manier om de richting van het leven voor Lucy ten goede te veranderen. Nu mede-eigenaar van Results Wellness Lifestyle (RWL), heeft de voormalige TOWIE-ster een programma opgezet dat duizenden vrouwen in staat heeft gesteld controle te krijgen over hun fitheid, voeding en mentaliteit in een ondersteunende en niet-oordelende community.

Lucy heeft ook 1,7 miljoen volgers verzameld op haar Instagram, waar ze regelmatig inspiratie deelt voor workouts, eten en mode. Met een sterk engagement rate van 1,62%, heeft Lucy regelmatig contact met meer dan 27.000 likes en meer dan 1100 reacties op elk bericht!

IG Handle: @lucymeck1

Aantal volgers: 1.734.557

Gemiddeld aantal likes (per post): 27.020

Gemiddeld aantal reacties (per post): 1111

Engagement rate: 1,62%

9. Jessica Ennis-Hill

Er zijn maar weinig mensen die minder introductie nodig hebben dan de Britse atleet Jessica Ennis-Hill. De drievoudig wereldkampioene atletiek staat bekend om haar geweldige prestaties in de sport - met name de zevenkamp, ​​100 meter horden en 800 meter. Ze heeft ook verschillende onderscheidingen gewonnen, waaronder de favoriete sportheld van Groot-Brittannië en sportvrouw van het jaar bij de British Ethnic Diversity Sports Awards.

Met het verlangen om de unieke ondersteuning en training die ze als professionele atleet had met de wereld te delen, heeft Ennis-Hill een toegewijde ondersteuningshub en community gecreëerd met de liefdevolle naam ‘Jennis’ (@wearejennis). Het platform is een one-stop-bestemming waar Jessica haar ongeëvenaarde sport- en welzijnsexpertise kan delen, terwijl ze op haar persoonlijke account een glimp van het leven als moeder deelt met haar bijna een half miljoen volgers.

IG Handle: @jessicaennishill

Aantal volgers: 412.874

Gemiddeld aantal likes (per post): 5200

Gemiddeld aantal reacties (per post): 57

Engagement rate:: 1,27%

Bericht om mee naar huis te nemen

Het is duidelijk dat deze wellness-strijders allemaal experts zijn op hun gebied van gezondheid, fitness en voeding. Maar waar ze echt uitblonken, is de rest van ons door de lockdown en verder te pushen.

Met een sterke zoektrend in de afgelopen 12 maanden naar thuistrainingen, fitness inspo en mindfulness, hebben deze dames op elk niveau gepresteerd en de behoefte aan lichamelijk en geestelijk welzijn wordt nu meer erkend dan ooit. Hun toewijding aan het delen van regelmatige content en het opbouwen van een sterke, ondersteunende community is duidelijk wat hun volgers geïnteresseerd houdt, maar ook nieuwkomers aantrekt die op zoek zijn naar dat extra beetje motivatie.

Myprotein
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Myprotein
myprotein