Ga door naar belangrijkste inhoud
Training

We hebben jullie home gyms beoordeeld – dit zijn onze favorieten

We hebben jullie home gyms beoordeeld – dit zijn onze favorieten
Evangeline Howarth
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Als je de sportschool enorm mist en niet de middelen hebt om er thuis een sportschool van te maken, raden we je aan om dit artikel niet lezen. Als je echter op zoek bent naar een sportschoolinspiratie voor in huis of gewoon even wilt genieten van de creativiteit van een deel van het Myprotein Team, blijf dan zeker scrollen.

Terwijl sommigen van ons slechts trainden met een weerstandsband en een dumbbell, of zelfs minder, hebben deze jongens de homegym naar een hoger niveau getild met hun geweldige set-ups, zelfgemaakte squatracks en geweldige creativiteit.

We weten zelfs niet zeker of ze hun lidmaatschap van de sportschool wel zullen verlengen wanneer dit allemaal voorbij is - laten we de home gyms eens bekijken!

 

Simon's groeiende outdoor gym

Ten eerste prijzen we Simon's optimisme over het weer in Engeland - zou jij lat pull downs doen in de regen?

Eén ding is zeker, Simon heeft geen problemen om zijn bovenlichaam te trainen met deze apparatuur. Met grote gewichten en een fiets voor cardio heeft Simon alles in huis.

https://twitter.com/frankland_p/status/1257631802300170241

PJ heeft zijn prioriteiten op orde

Er gaat niets boven een goede tv-show om je te helpen de pijn van een zware training te doorstaan. Het lijkt erop dat hij nog een paar gewichten heeft om op aan die barbell te hangen - ga zo door!

Het installeren van een optrekstang bij je thuis is een geweldige manier om de pull up onder de knie te krijgen zonder de gebruikelijke gymtoeschouwers. We rate that.

https://twitter.com/PJStorm18/status/1257631586658537473

 

Laura heeft past échte toewijding aan de deadlift

Het bouwen van je eigen squat rack is een absoluut nieuw niveau van home gym kunst. De vraag is nu: wat gaat ze nu weer bouwen? Een bankdruk? Een weerstandsmachine?

 

 

Luke haalt het meeste uit zijn buitentrainingen

We vinden het geweldig dat je dingen gebruikt die je tijdens wandelingen tegenkomt - en we zouden ook graag zien dat je dit naar huis probeert te slepen voor je deadlifts.

Het gebruik van spullen die rondslingeren (zonder grote metalen voorwerpen te stelen) is een creatieve manier om nieuwe thuistrainingsapparatuur te maken. Wat dacht je ervan om wat boomstammen heen en weer te gooien, of tricepsdips doen op een hek?

 

Sam heeft alles in huis

Dit is écht een mannenhol. Het zou ons niet verbazen als Sam zijn garage nooit meer zou verlaten met zo'n opstelling. .

Nu heb je alleen nog maar een trainer voor die fietsen nodig en hoef je nooit meer buiten of in een openbare sportschool te trainen.

 

 

Daniel - is dat echt jouw homegym ?!

Met een spiegel om naar zijn eigen vorm te kijken, kunnen we zien dat Daniel best tevreden is met de isolatie zonder dat zijn sportschoolmaatjes hem zien.

Deze opzet is beter dan waarvoor sommige mensen een maandelijks lidmaatschap betalen - kijk maar naar die motiverende muurstickers. Het is echter ook net zo rommelig als een openbare sportschool tijdens piekuren - ruim die spullen eens op!

Als dat niet genoeg was, heeft Daniel ook buiten een erg goede opstelling. Je mag de cardio niet vergeten! We hopen dat hij ook een goede workout viert met een ritje op de glijbaan ...

 

Mark's make do and mend set up

De set-up van Mark is het bewijs dat je met weinig een hoop kunt doen. We weten niet of we trots moeten zijn op Marks creativiteit of bang zijn dat die bands het gewoon niet meer aankunnen ...

Maar laten we je niet stoppen Mark! No pain no gain, right?

Bericht om mee naar huis te nemen

Of je nu je droom gy, hebt opgezet of genoegen neemt met een paar zware flessen water en de kinderen, we bewonderen je voor je proactieve houding tijdens deze isolatie periode.

Genoten van deze home gyms?

BEKIJK DEZE OOK:

Evangeline Howarth
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.

myprotein