Training

Bekijk deze Viral Fitness Video’s!

Met gym fails, vele valpartijen en indrukwekkende trucs, gaan fitnessvideo’s de hele tijd de wereld over. Ze zijn ze hilarisch.

Mensen zitten nu vast thuis en hebben ze veel meer tijd om gekke dingen te doen én veel meer tijd om ze te filmen. Wij hebben daarbij ook veel meer tijd om ze te bekijken… We hebben ze voor je bijgehouden!

We genoten enor van deze fitnessvideo’s dat we ze met je moesten delen, dus ga snel kijken.

 

1.

@nilewilsonatorThe handstand version 🤸🏼 @lukestoney7 Thought socks & sliders on the Garage roof would add ‘foryou’ potential🤣 ##challenge ##foryou ##fyp ##gymnastics♬ Laxed (Siren Beat) – Jawsh 685

 

 

De Britse turnster Nile Wilson die handstand-dancing op een garagedak doet- dit is natuurlijk onze favoriete video. Enorm indrukwekkende controle, maar hij pronkt vooral door het op het dak te doen. Ik wed dat hij zich daar ook een weg naar terug wist te maken.

 

2.

@patroxofficialWho else likes Squats ? 😁🤪 and Boys the Girls love it when you have a small CardioChest 😁 ##gymfailchestday ##patrox♬ Originalton – patroxofficial

 

We kennen allemaal het gevoel. We zijn ons klaar aan het maken voor een PR op de bankdruk, maar hebben geen spotter, niet wetende of we het gaan halen. Dus we zetten ons op, grommen en laten het gewoon scheuren… Het moet gebeuren: het is bewezen dat het de borstkracht op de bank met 54% verhoogt.

 

3.

@curlykidlifeIsolation Tennis ##isolationgames ##isolation ##coronavirus ##covidー19 ##tennis♬ original sound – curlykidlife

 

Game, set en match. Dit is een geweldig idee om de tijd te doden en te doen alsof je Andy Murray bent. Het is hoe we ons het allemaal voorstelden toen we al jaren geleden Wii-tennis speelden in de woonkamer. Doe het alleen niet in het echt en sla je tv niet met een bal, alsjeblieft.

 

4.

@jasonderuloFAIL VERSION 😂😳 ##usethissound ##happyathome ##fail♬ Losing my mind FAIL – jasonderulo

De vriend van Jason Derulo moet zeker aan haar buikspieren werken. Zijn reactie is echter het beste, omdat hij precies wist wat er ging gebeuren.

 

5.

@demibagbyPants or Leg Prisons ? 😂🖤🙃 ##handstandchallenge ##pantsoff ##fun♬ Say So – Doja Cat

Ze zegt dat ze haar leg prisons uitdoet (ze bedoelt dus eigenlijk haar broek). Dit is echter behoorlijk indrukwekkend en zeker een nieuwe vaardigheid om te leren tijdens quarantaine. Stel je voor dat je voor het slapengaan een handstand doet en je kleed je uit met niets anders dan je voeten.

 

6.

We hebben allemaal een van deze pull-up bars voor thuis geprobeerd en onze eerste gedachte was dan ‘zal het blijven hangen?’

Helaas is hier het antwoord nee.

 

7.

@zachkingLearned a new skill ##keepingbusy ##quarantine ##magic♬ original sound – zachking

Het onvermijdelijke einde van de meeste solo zelfisolerende sporten. Dit is echter super slim en goed gedaan: kijk tot het einde.

Bericht om mee naar huis te nemen

Dit is het beste van internet: door sociale media scrollen en de gekke dingen zien die andere mensen doen terwijl je thuis zit en erom kunt lachen. De gym fails zullen altijd klassiekers zijn en iedereen kan er dan ook van genieten. Of je nu beroemd bent, een atleet of gewoon iemand die een beetje aan het aanrommelen is, er zijn heel veel creatieve mensen die virale fitnessvideo’s opnemen!

Wat is jouw favoriet?Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Schrijver en Expert

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.