Ga door naar belangrijkste inhoud
Training

Back To The Gym | First Post-Lockdown Workout Met Mark Ross & Jess Layla

Back To The Gym | First Post-Lockdown Workout Met Mark Ross & Jess Layla
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Sinds de heropening van sportscholen in juli, lijken fitnessfanaten in het hele land opgesplitst in twee kampen: degenen die ready waren om te gaan zodra ze mochten gaan, en degenen die het nog even uitstellen.

Er zijn een hele reeks redenen waarom je je op dit moment misschien niet op je gemak voelt om naar de sportschool terug te keren - en dat is absoluut prima. Met zoveel geweldige home workouts die er zijn, kun je nog steeds een geweldige trainingssessie hebben zonder ooit je woonkamer te hoeven verlaten.

Als je echter overweegt om in de nabije toekomst weer naar je sportschool te gaan, dachten we dat het misschien nuttig zou zijn om te zien hoe dat er precies uit zou kunnen zien en aanvoelen, dus vroegen we fitnesspaar Mark Ross en Jess Layla om hun ervaring te filmen.

Als je op ons lijkt, kun je alleen maar genieten van hun geluk om herenigd te worden met een kabelmachine en een rug workout te  kunnen doen ...

https://youtu.be/4A_WgJqjsks

 

Als je nog steeds niet helemaal overtuigd bent, bekijk dan dit artikel met al onze tips om veilig en comfortabel te blijven wanneer je weer naar de sportschool gaat.

Aan het eind van de dag maakt het eigenlijk niet uit waar je je workouts wilt doen. Het simpele feit dat je ze doet, is wat telt. Ga get those goals.

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein