Training

5 Minuten Full Body Foam Roller Routine | Workout Tips

Foam rollen is een van de meest onderbenutte tools voor het herstel van je spieren.

Het liefste wil je na een zware workout die eiwitshake naar binnen werken en lekker thuis op de bank chillen. Er is dan ook échte discipline en toewijding voor nodig om ná je training nog met een foam roller aan de slag te gaan.

Foam rollen zorgt ervoor dat je spieren loskomen. Dat werkt zo: knopen en stijfheid in de spieren worden tegengegaan door druk uit te oefenenen op deze plekken.

In de onderstaande Full Body Foam Roller Routine nemen Fit & Flex ons mee door maar liefst 15 verschillende oefeningen. Benieuwd? Bekijk de video hier of spring gelijk naar alle oefeningen.

Full Body Foam Roller Routine:

Oefening 1 – Rechter Kuit (00:11)

Oefening 2 – Rechter Hamstrings (00:38)

Oefening 3 – Rechterdijbeen (00:54)

Oefening 4 – Rechter Quadriceps (01:09)

Oefening 5 – Rechter Adductoren (01:26)

Oefening 6 – Linker Adductoren (01:50)

Oefening 7 – Linker Quadriceps (02:00)

Oefening 8 – Linkerdijbeen (02:24)

Oefening 9 – Linker Hamstrings (02:38)

Oefening 10 – Linker Kuit (02:50)

Oefening 11 – Billen (03:16)

Oefening 12 – Onderrug (03:57)

Oefening 13 – Middenrug (04:20)

Oefening 14 – Schouderbladen (04:42)

Oefening 15 – Nek (05:02)

Vond je dit interessant? 

BEKIJK DIT OOK:

De 6 beste Herstel Supplementen

Supplementen

De 6 beste Herstel Supplementen

2021-04-25 14:00:30van Claire MuszalskiJennifer Blow

Jennifer Blow

Schrijver en Expert

Jennifer Blow is onze geregistreerde diëtist. Registered Associate Nutritionist - het Britse register van bekwame en gekwalificeerde voedingsprofessionals. Ze heeft een Bachelor of Science in Nutritional Science en een Master of Science in Research in Nutrition en is nu gespecialiseerd in het gebruik van sportsupplementen voor gezondheid en fitness, ondersteund met wetenschappelijk onderzoek.

Jennifer is geciteerd en genoemd als voedingsdeskundige in grote online publicaties, waaronder Vogue, Elle en Grazia. Dit door haar expertise in voedingswetenschap voor bewegen en gezond leven.

Haar ervaring strekt zich uit van het werken met de NHS (National Health Service) op voedingsinterventieproeven, tot specifiek wetenschappelijk onderzoek naar omega-3 vetzuursupplementen en ook het effect van fastfood op gezondheid, dat ze heeft gepresenteerd op de jaarlijkse Nutrition Society Conferentie. Jennifer is betrokken bij vele professionele ontwikkelingsevenementen om ervoor te zorgen dat haar kennis op het hoogste niveau blijft. Lees hier meer over Jennifer's ervaring.

In haar vrije tijd houdt Jennifer van wandelen en fietsen in de heuvels. In haar artikelen zul je zien dat ze ervan houdt om gezond eten aan te moedigen. Dat betekent echter zeker niet dat je een leven lang honger zult hebben.