Training

Activeer je bilspieren voordat je gaat trainen | Myprotein Masterclass

Schuldig aan het altijd overslaan van de warming-up? Nou, Lucy Davis is hier om je precies te vertellen waarom je dat niet zou moeten doen. Of je nu squat, deadlift of lunges doet, het opwarmen of activeren van je bilspieren zal je op de lange termijn veel pijn besparen.

Lucy, een deskundige personal trainer en oprichter van de MyCoach-trainingsschool, is hier om je door 5 oefeningen te leiden die je kunt doen om je bilspieren te activeren voordat je aan die booty-building lifts begint.

Van bilspieroefeningen tot side lying hip raises, ze is hier om je door elke oefening heen te praten en precies te vertellen hoe het je zal helpen die PR’s te bereiken.

Het is tijd om die mind-muscle connection te vinden en de burn te voelen – bekijk het hieronder …

Vond je dit nuttig?

BEKIJK DIT OOK:

Kan ik mijn bilspieren laten groeien met Resistance Bands? | Je vragen beantwoord

Training

Kan ik mijn bilspieren laten groeien met Resistance Bands? | Je vragen beantwoord

2021-03-15 09:30:08van Chris Appleton

Home Glute Workout Zonder Apparatuur

Training

Home Glute Workout Zonder Apparatuur

2021-06-18 07:00:37van MyproteinEvangeline Howarth

Evangeline Howarth

Schrijver en Expert

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.