Training

10 geweldige fietsvakanties

Op zoek naar een avontuurlijke vakantie op twee wielen? Een fietsvakantie is een geweldige manier om een ​​land te zien en fit te blijven (zodat je meer kunt eten). Hier zijn onze 10 beste fietsvakanties!

Provence, Frankrijk

Maak een reis naar Zuid-Frankrijk en fiets door immens mooie landschappen langs de kust die onder meer Picasso inspireerden. Adem de zeelucht in, en enkele van de meest verbluffende uitzichten in Europa, terwijl je je een weg baant naar Nice.

Vietnam, Hanoi naar Ho Chi Minh

Eentje voor de meer avontuurlijke onder jullie. Neem de weg tussen Hanoi en Ho Chi Minh, voor een culturele ervaring als geen ander. Reizen kost je misschien wat, maar het eten is adembenemend mooi en erg goedkoop.

Vrijetijdsroute Green Metropolis, Duitsland

Een van de meest populaire routes voor fietsers in Duitsland, neemt je mee op een tocht van 370 km door meestal gemakkelijk te navigeren wegen en een aantal fantastische uitzichten.

Parijs, Frankrijk

De stad van de liefde houdt van fietsen, en als je een speciaal iemand hebt om mee te nemen voor het weekend, kan een uitstapje door de straten van Parijs een geweldige manier zijn om actief te blijven en de bezienswaardigheden te zien.

De westkust van Ierland

Pubs, muziek en het startpunt voor spannende avonturen naar Amerika, maak een fietstocht langs de westkust van Ierland, voor een geweldige ervaring.

Californië, Verenigde Staten

Een roadtrip door Californië is naar onze mening een ervaring waar iedereen naar zou moeten streven, en hoewel de auto een geweldige manier is om je te verplaatsen als je lange afstanden aflegt, kun je het beste uit het weer halen en gemakkelijk toegang krijgen tot enkele van de beste bezienswaardigheden door fietsen te huren en een van de beroemdste plekken ter wereld door te fietsen.

Noord-Spanje

Je hoeft niet ver van België te gaan om een ​​wereld te vinden die totaal anders is dan de toppen en dalen van thuis. Noord-Spanje heeft een aantal behoorlijk uitdagende routes voor je uitgestippeld, en als je van bergen houdt, is dit een geweldige plek om je reis te beginnen.

Heritage Trail, Wenen naar Praag

Deze beroemde vijfdaagse route neemt je mee in het landschap van enkele van de mooiste, traditionele dorpen van Europa. Een echte traktatie voor liefhebbers van geschiedenis, en echt de rit van je leven. Als we slechts één route zouden aanbevelen, zou het waarschijnlijk deze zijn.

Cambodja

Misschien niet iets waar je meteen aan denkt, maar Cambodja staat onder fietsers bekend als een van de meest uitdagende, mooie en landschappelijk landen ter wereld. Georganiseerde tours zijn mogelijk, en sterk aanbevolen. Bezoek onderweg de vele tempels en staatsschatten.

Lake District, VK

We zouden onze lijst niet kunnen afronden zonder ergens dichtbij huis op te nemen, en de meren zijn niets minder dan perfect. Heuvels, vlakten, bossen, pubs en betoverende meren – wat wil je nog meer tijdens een fietsvakantie?

Vond je dit artikel leuk?

LEES DIT OOK:

Europa’s Top Instagrammable Ski Resorts

Motivatie

Europa’s Top Instagrammable Ski Resorts

2022-02-23 10:00:15van MyproteinMyprotein

Myprotein

Schrijver en Expert