Supplementen

Wat is SkinSculpt en wat is het nut voor cellulitis?

Hier is de introductie van de nieuwste toevoeging aan ons Beauty-assortiment, SkinSculpt. Deze veganistische capsules zijn verrijkt met Dimpless, een handelsmerk waarvan klinisch is bewezen dat het cellulitis vermindert.(1)

Artikel geschreven door Katie Lambert.

Wat is SkinSculpt?

SkinSculpt is ontworpen om een ​​gezonde, gladde huid te bevorderen en is een deskundige mix van populaire vitamines en belangrijke schoonheidsingrediënten. Elke capsule bevat:

  • 40 mg Dimpless: een natuurlijke bron van SuperOxide Dismutase, een enzym waarvan is bewezen dat het het uiterlijk van cellulitis verbetert na slechts 4 weken. (1)
  • 80 mg vitamine C: een essentiële vitamine die de collageenvorming in stand houdt en de huidcellen beschermt tegen oxidatieve stress. (2,3)
  • 83 mg choline: een belangrijke voedingsstof die het normale lipidenmetabolisme ondersteunt (de afbraak van vetten voor energie).
  • 75 mg hyaluronzuur: een vochtvasthoudend molecuul dat van nature in de huid voorkomt en tot 1000x zijn eigen gewicht in water vasthoudt.

Lees meer over de voordelen van hyaluronzuur in onze blog:

Wat is hyaluronzuur en waarom is het belangrijk voor je huid?

Supplementen

Wat is hyaluronzuur en waarom is het belangrijk voor je huid?

2021-10-28 14:00:41van Myprotein

Wat veroorzaakt cellulitis?

Cellulitis treedt op wanneer vet zich ophoopt onder het bindweefsel onder de huid. Deze opbouw verschijnt meestal op de dijen, buik en billen en maakt het oppervlak van de huid kuiltjes of klonterig.

De twee belangrijkste oorzaken van cellulitis zijn vetcelhypertrofie en collageenvezelfibrose, die beide verband houden met oxidatieve stress. Het vet onder onze huid wordt gescheiden door vezelachtige banden die septae worden genoemd. Wanneer cellulitis wordt gevormd, trekken deze banden onregelmatig aan en worden delen van de huid naar beneden getrokken, wat resulteert in een ongelijkmatige huidtextuur.

Hoe werkt Dimpless?

Dimpless is een actief ingrediënt dat werkt tegen vethypertrofie en de fibrose van collageenvezels door de circulatie van vetcellen te verbeteren. Recente onderzoeken hebben aangetoond dat suppletie van Dimpless gedurende 8 weken het uiterlijk van cellulitis aanzienlijk verbetert. (1) Met 40 mg Dimpless per capsule is Myvitamins SkinSculpt een handige bron van dit populaire huidverzorgingsproduct.

SkinSculpt is niet alleen een hoogwaardige bron van Dimpless en essentiële voedingsstoffen, maar het is ook geschikt voor veganisten. Deze plantaardige capsules zijn de perfecte aanvulling op je innerlijke schoonheidsroutine. Probeer ze hier zelf:

Vond je dit artikel nuttig?

LEES DIT OOK:

Hoe je je te ontdoen van cellulitis

Voeding

Hoe je je te ontdoen van cellulitis

2021-09-27 10:00:21van Claire Muszalski

Je stofwisseling verhogen | Voedingsdeskundige legt uit

Voeding

Je stofwisseling verhogen | Voedingsdeskundige legt uit

2022-03-19 07:00:55van Emily Wilcock

Wat is plantencollageen?

Supplementen

Wat is plantencollageen?

2022-02-15 07:00:47van MyproteinMyprotein

Myprotein

Schrijver en Expert