Ga door naar belangrijkste inhoud
Supplementen

Nutritionist Reviews… Lubomba’s supplementroutine | Hier is de wetenschap achter de #Gains

Nutritionist Reviews… Lubomba’s supplementroutine | Hier is de wetenschap achter de #Gains
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Eén blik op Lubomba en je kunt zien dat hij iets goed doet.

Natuurlijk krijg je niet zulke indrukwekkende biceps door alleen bicep curls, dat weet iedereen. Veel komt neer op het vinden van de juiste brandstof om je lichaam te ondersteunen om al die vooruitgang na de training te boeken. Simpel gezegd, zonder je voeding op orde te hebben, is al het harde werk in de gewichtensectie lang niet zo effectief.

Dus we dachten dat we een super toegewijde atleet als Lubomba zouden vragen om zijn supplementenvoorraad te delen, zodat iedereen die serieuze massa en spieropbouw wil opbouwen een goed idee zou krijgen van waar precies te beginnen.

Maar dat is nog niet alles - we gaan hier voor het hele plaatje.

In plaats van je gewoon te laten zien wat deze kampioen dagelijks gebruikt om zijn sessies van brandstof te voorzien, dachten we dat we een van onze voedingsdeskundigen zijn routine zouden laten bekijken, zodat je de wetenschappelijk onderbouwde, op evidence-based redenen krijgt waarom het werkt. Zie het als Lubomba die de wandeling maakt, en Richie die het gesprek voert. Samen vormen ze het perfecte team om jou te helpen de gecompliceerde wereld van sportvoeding te doorbreken.

Kijk nu.

https://youtu.be/S8eOyGRu72c

Wil je enkele van de supplementen uit de video in handen krijgen? Shop nu hieronder.

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein