Supplementen

Essentiële Workout Supplementen

Nu Kerstmis voorbij is en de lente nadert, willen we ons allemaal concentreren op fitness. We hebben een gids samengesteld met onze beste fitnesssupplementen, zodat je elke keer weer het maximale uit je training kunt halen.

Door: Katie Lambert.

Pre-workout shots

Wat doet het?

Deze heerlijke shots zijn de perfecte manier om je training van binnenuit te maximaliseren. Deze deskundige mix van essentiële voedingsstoffen omvat vitamine B6 om een ​​normaal energieleverend metabolisme te behouden (1) en vitamine B12 om gevoelens van vermoeidheid te bestrijden. (2) Deze Sour Berry-smaakshots bevatten ook cafeïne om de alertheid te verbeteren (3) en AAKG en citrulline, aminozuren die perfect zijn voor degenen die erg intensief trainen.

Voor wie is het het beste?

Als je een drukke levensstijl hebt waardoor je je moe voelt voordat je naar de sportschool gaat, dan zijn deze shots iets voor jou. Deze drankjes zijn ontworpen om je een snelle uitbarsting van energie te geven en kunnen overal en altijd worden gedronken.

Energybites

Wat doet het?

Deze snacks met pindakaassmaak bevatten vitamine B6 om vermoeidheid te verminderen (2) en om de cognitieve functie te ondersteunen.(4)

Deze bites zijn niet alleen gemaakt van natuurlijke smaken, maar ze bevatten ook veel eiwitten en vezels, waardoor ze gunstig zijn voor je algehele welzijn.

Voor wie is het het beste?

Wil je liever een tussendoortje in plaats van een capsule of drankje, probeer dan eens deze bites. Deze bestsellers zijn ideaal om je zoete trek te stillen en tegelijkertijd het natuurlijke energieniveau te behouden zonder het gebruik van cafeïne of andere stimulerende middelen.

Omega-3 Plus

Wat doet het?

Omega-3-vetzuren spelen een belangrijke rol bij de gezondheid van het hart – een belangrijk onderdeel van onze algemene fitheid. In het bijzonder ondersteunen EPA en DHA een normale bloeddruk (5) en bloedtriglycerideniveaus (6) naast het behoud van de hersenfunctie. (7) Omega-3 Plus Softgels zijn een handige bron van deze essentiële voedingsstoffen.

Voor wie is het het beste?

Ons lichaam kan van nature geen omega-3 aanmaken, wat betekent dat het uit ons voedsel moet komen. Deze softgels zijn perfect voor diegenen die moeite hebben om vetzuurbronnen in hun dieet op te nemen, waaronder vette vis en noten. Dit supplement is ook gunstig voor diegenen die hun hart- en hersengezondheid wat extra ondersteuning van binnenuit willen geven.

Elektrolyt Plus

Wat doet het?

Elektrolyten zijn essentiële mineralen, waaronder natrium, calcium en kalium. Deze elektrisch geladen moleculen spelen een rol in verschillende belangrijke processen, waaronder spierfunctie, zenuwactiviteit en de gezondheid van het hart. Onze Electrolyte Plus-tabletten zijn een hoogwaardige mix van deze mineralen.

Voor wie is het het beste?

We verliezen elektrolyten door zweet tijdens intensieve training. Als deze niet worden aangevuld, kunnen we last krijgen van braken, vermoeidheid en spierspasmen. Een supplement is een geweldige manier om je niveaus van deze mineralen na je training aan te vullen.

Pre-Workout Gummies

Wat doet het?

Onze nieuwste toevoeging aan ons gummy-assortiment, deze Sour Berry-melange is verrijkt met taurine, een aminozuur dat wordt aangetroffen in onze witte bloedcellen en ons centrale zenuwstelsel. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten, een voedingsstof die nodig is voor de groei en het onderhoud van spiermassa.(8)

We hebben ook cafeïne en B-vitamines toegevoegd om vermoeidheid tijdens de training tegen te gaan.(2)

Voor wie is het het beste?

Deze gummies zijn ideaal voor mensen die van zoete dingen houden en die worstelen met pre-workout vermoeidheid. Je kunt er maximaal 4 nemen voordat je gaat trainen, afhankelijk van hoeveel boost je nodig hebt, zodat je de controle behoudt en je doelen elke keer bereikt.

Vond je dit artikel nuttig?

LEES DIT OOK:

Essentiële Workout Supplementen

Supplementen

Essentiële Workout Supplementen

2022-01-20 20:00:31van Myprotein

Video thumbnail for youtube video k8qng-xxybe

Media

Video thumbnail for youtube video k8qng-xxybe

2019-11-08 18:11:06van Just van den Brekel

Essentiële Workout Supplementen

Supplementen

Essentiële Workout Supplementen

2022-01-20 20:00:31van Myprotein


  1. Vitamine B6 en B12 dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme.
  2. Vitamine B6 en B12 dragen bij aan het verminderen van vermoeidheid en moeheid.
  3. Cafeïne helpt de alertheid te verhogen en de concentratie te verbeteren.
  4. Vitamine B6 draagt bij tot een normale psychologische functie.
  5. DHA en EPA dragen bij tot het behoud van een normale bloeddruk.
  6. DHA en EPA dragen bij tot de instandhouding van normale triglyceridenwaarden in het bloed.
  7. DHA draagt bij tot het behoud van een normale hersenfunctie.
  8. Eiwit draagt bij aan de groei en instandhouding van spiermassa.


Myprotein

Myprotein

Schrijver en Expert