Supplementen

Er zijn drie gloednieuwe smaken van Onze Vegan Protein Blend Geland

Een manier waarop we dit jaar World Vegan Month vieren, is door drie gloednieuwe smaken van Vegan Protein Blend te lanceren.

Onze veganistische en flexitarische klanten waren zo dol op de Vegan Protein Blend dat we de smaakfamilie moesten uitbreiden met Vanilla, White Chocolate Raspberry en Chocolate Caramel Peanut. Maar als je nog niet bekend bent met de Vegan Protein Blend, laten we je dan eerst even voorstellen.

Wat is Vegan Protein Blend?

Met verbeterde smaak en textuur combineert de Vegan Protein Blend erwten- en tuinbonen-eiwitisolaten om je plantaardige dieet te verbeteren en een volledig aminozuurprofiel te bieden in één shake.

Met 22 g eiwit per portie en slechts 110 calorieën, is de Vegan Protein Blend geschikt voor iedereen die spieren probeert op te bouwen, wat vet wil verliezen of gewoon wat meer eiwitten in zijn dieet wil krijgen.

Een complete eiwitbron

Een veel voorkomende zorg voor mensen die op zoek zijn naar een veganistisch eiwitpoeder, is dat ze geen complete eiwitbron zullen krijgen. De Vegan Protein Blend biedt uitkomst. Met de negen essentiële aminozuren die ons lichaam niet alleen kan produceren en 5 g natuurlijk voorkomende BCAA’s met de optimale 2:1:1 verhouding van leucine, isoleucine en valine, kan dit eiwit wedijveren met veel dierlijke eiwitten.

En hadden we al gezegd dat ze weinig suiker bevatten en super lekker zijn?

Bericht om mee naar huis te nemen

De Vegan Protein Blend combineert erwten- en fava-eiwitisolaten om je te voorzien van een complete eiwitbron. Laag in suiker, maar vol van smaak, voeding en aminozuren, met deze kan je niet fout gaan. Ideaal voor iedereen die spieren wil behouden of laten groeien, of voor iedereen die gewoon zijn plantaardige eiwitinname wil verhogen.

Wil je meer veganistisch advies?

LEES DIT OOK:

7 supplementen die veganisten moeten nemen

Supplementen

7 supplementen die veganisten moeten nemen

2021-11-02 09:00:01van Jamie Wright

Omega 3-vetten voor veganisten | Beste 4 bronnen

Voeding

Omega 3-vetten voor veganisten | Beste 4 bronnen

2021-08-31 07:00:29van Claire Muszalski

Zeven veganistische recepten om je door World Vegan Week te helpen

Recepten

Zeven veganistische recepten om je door World Vegan Week te helpen

2021-11-02 17:30:16van Emily WilcockMonica Green

Monica Green

Schrijver en Expert

Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.