Supplementen

De nieuwe generatie pre-workout | Pre-Workout Gummies

De feestperiode is een en al plezier tot het januari is…. Werk, universiteit en andere verplichtingen nemen het over en je realiseert je dat je net zo moe bent als in december. Vrees niet, dit is waar de nieuwe generatie Pre-Workout Gummies van pas komt. Deze heerlijke gummies zijn niet beperkt tot het helpen van sportprestaties, maar zijn de perfecte manier om een ​​cafeïneboost te krijgen zonder het volledig te overdrijven..

De pre-workout gummies

Met slechts 20 mg cafeïne per portie, krijg je de boost die je nodig hebt van één gummy om de ochtend door te komen, je essay af te maken of een glimlach op je gezicht te toveren, klaar voor je ochtendvergaderingen. Als je cafeïnetolerantie iets hoger is, of als je de hele nacht ligt te woelen en te draaien en meer dan alleen een kleine boost nodig hebt, neem dan twee gummies, of drie, of vier. Maar dat is waar we zouden aanraden om de grens te trekken.

Gemiddelde pre-workout poeders bevatten ongeveer 150 mg cafeïne. Dit kan een beetje veel zijn voor de gemiddelde persoon wiens normale cafeïne-inname hun ochtendkoffie omvat, gevolgd door strikt cafeïnevrije opties om hun slaappatroon niet te verstoren. En dat is waar de pre-workout gummies binnenkomen.

Als je een enthousiaste sportschoolbezoeker bent, maar nieuw bent in cafeïne voor trainingsprestaties, zijn de Pre-Workout Gummies de perfecte plek om te beginnen. De cafeïne zal ervoor zorgen dat niets je focus in de weg staat – hallo nieuwe PR. En met toegevoegde vitamine B6 om vermoeidheid te helpen verminderen, kunt je je sportschoolsessie voltooien en toch de energie hebben om de rest van de dag door te gaan.

Bericht om mee naar huis te nemen

Een Pre-Workout Gummy per dag helpt de vermoeidheid op afstand te houden. Om wat voor reden dan ook dat je misschien een kleine cafeïneboost nodig hebt: kies dan voor een van deze lekkernijen.

Vond je dit artikel nuttig?

LEES DIT OOK:

Pre workout voordelen | Wat is het? | Wanneer neem ik het?

Supplementen

Pre workout voordelen | Wat is het? | Wanneer neem ik het?

2022-01-12 13:30:30van Claire Muszalski

Top 10 Pre-Workout-voedingsmiddelen | Voorzie je training op de juiste manier van brandstof

Voeding

Top 10 Pre-Workout-voedingsmiddelen | Voorzie je training op de juiste manier van brandstof

2021-11-03 08:00:17van Claire Muszalski

Hoe creëer je meer energie voor je avond trainingen?

Training

Hoe creëer je meer energie voor je avond trainingen?

2019-11-21 06:00:59van Evangeline HowarthEmily Wilcock

Emily Wilcock

Schrijver en Expert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.