Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Frozen Protein Yoghurt 2 Ways

Frozen Protein Yoghurt 2 Ways
Lauren Dawes
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Voor dit heerlijke dessert heb je slechts 4 simpele ingrediënten nodig.

Deze fruitige, bevroren yoghurt van Niall Kirkland is een geweldig eenvoudige manier om je verlangen naar iets zoets te stoppen met een gezonde, eiwitrijke snack. Onweerstaanbaar zacht en romig. Een paar bolletjes van deze verfrissende yoghurt zullen een grote glimlach op je gezicht toveren.

Wil je een grote batch maken ? Waarom verdubbel je het dan niet, zodat je vriezer vol zit voor wanneer je er weer zin in hebt?

Dient 3

https://youtu.be/9TufzfUWjd4

 

Ingrediënten

Methode

  1. Voeg de ingrediënten toe aan een blender of keukenmachine en mix tot je een glad mengsel hebt.
  2. Doe over in een bak of bakvorm en vries minimaal twee uur in.
  3. Als je klaar bent om te eten, laat je het vijf minuten op kamertemperatuur komen, zodat je soepel en gemakkelijk kunt scheppen. Genieten!

Voedingsinformatie per portie:

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein