Recepten

Eiwitcake Recept | Drievoudige Chocolade Pindakaas Taart

Driedubbele chocolade. Pindakaas. Eiwittaart. Moeten we nog meer zeggen?

Dit heerlijke, macrovriendelijke eiwitcakerecept zal snel je favoriete recept worden voor als je trek krijgt. Het wordt afgemaakt met een romige chocolade-avocadoglazuur – boordevol gezonde essentiële vetzuren.

Ingrediënten

  • 2 scoops Impact Whey Protein (Chocolate)
  • 2 eetlepels. Pindakaas
  • 2 eetlepels. Cacaopoeder
  • 75 g appelmoes (zonder toegevoegde suiker)
  • 150 gram bloem
  • 1 theelepel. bakpoeder
  • 200 ml amandelmelk
  • 1 groot ei

Voor het glazuur:

Method

  1. Verwarm de oven voor op 165ºC of 185ºC voor heteluchtoven.

  2. Voeg pindakaas, ei, amandelmelk en appelmoes toe aan een blender en maal tot een gladde massa.

  3. Meng vervolgens in een aparte kom de bloem, bakpoeder, eiwitpoeder en cacaopoeder en klop. Voeg het natte mengsel toe aan het droge mengsel, meng goed en giet het beslag in een middelgrote beklede bakvorm.

  4. Bak 20-25 minuten en prik in het midden met een satéprikker of vork – het is klaar als het er schoon uitkomt.

  5. Als het gaar is, haal je het uit de oven en plaats je het op een koelrek om gedurende ten minste 30 minuten af ​​te koelen.

  6. Maak nu het glazuur. Doe de avocado, cacaopoeder en suikervrije siroop in een blender en maal tot een gladde massa. Smeer het glazuur op de cake en zet het 30 minuten in de koelkast om het glazuur op te laten stijven. Eenmaal gestold, in vierkanten snijden en geniet!

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calorieën 117
Aantal vet 4g
Aantal koolhydraten 13g
Eiwitten 7g

Probeer deze recepten ook:

Mango & Kokosnoot Clear Whey Pudding

Recepten

Mango & Kokosnoot Clear Whey Pudding

2022-07-25 20:00:33van Emily Wilcock

Virale Chocolade Rijstcake Bites

Recepten

Virale Chocolade Rijstcake Bites

2022-07-23 20:00:58van Emily Wilcock

Crispy Layered Bar Granola | Zelfgemaakt Protein Granola Recept

Recepten

Crispy Layered Bar Granola | Zelfgemaakt Protein Granola Recept

2022-07-21 17:00:36van Lauren Dawes



Myprotein

Myprotein

Schrijver en Expert