Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Easter Freak Shakes 2 Ways

Easter Freak Shakes 2 Ways
Lauren Dawes
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Pasen is absoluut geen tijd om de traktaties tegen te houden.

Misschien was je dapper genoeg om chocolade deze periode op te geven, of misschien heb je juist iets heel speciaals nodig om je op te vrolijken deze Pasen gezien de omstandigheden - wat je redenen ook zijn, we zijn er voor je met deze heerlijke Pasen freak shakes.

Met twee gloednieuwe seizoensaroma's van onze bestverkopende Impact Whey Protein - Creamy Chocolate en Chocolate Bunny - zijn deze eiwitshakes verrukkelijk!

Ze smaken bijna te lekker om te geloven dat ze ook nog goed voor je zijn, maar elke shake levert minstens 40 g eiwit, de sleutel voor de groei en het behoud van spiermassa.

En wat is een betere manier om de shakes af te maken dan met onze #TreatWithoutTheCheat bar en snackassortiment? Het is een van de collecties waar we hier het meest trots op zijn, omdat het perfect is om je op het goede spoor te houden met je trainingsdoelen en je te toch volop te laten genieten. Win win, toch?

Zie: 12 gezonde snack snaps om aan elke craving te voldoen

Maar genoeg van het gepraat, je moet deze freak shakes in actie zien.

https://youtu.be/imPwz1q9ll8

Ingrediënten

Chocolate Bunny:Creamy Chocolate:Toppings:

 

Methode

  1. Doe voor elke freak shake alle ingrediënten in een blender (zorg ervoor dat je eerst de Protein Brownie verkruimelt) en mix dan tot een gladde massa.
  2. Giet in een hoog glas bekleed met veel chocolade Suikervrije siroop. Top dan met je favoriete eiwitrijke traktaties en extra's - we hebben een spies gebruikt om te voorkomen dat ze naar de bodem zinken!
  3. Besprenkel met een royale hoeveelheid siroop en geniet ervan!

Voedingswaarde per portie (zonder toppings):

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein