Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

4 Sweet Protein Recipes, Tried & Tested By You #SweetGains

4 Sweet Protein Recipes, Tried & Tested By You #SweetGains
Lauren Dawes
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

We hebben samengewerkt met Swizzels om je de sweetest supplementen te geven die er zijn - en wauw, wat werden ze goed ontvangen.

We vinden het geweldig als we jullie een product kunnen geven waarvan we weten dat je er net zo van zult houden als wij.

En laten we eerlijk zijn, wie zou geen eiwitrijke, suikerarme traktatie willen die je terugbrengt naar je kindertijd? De klassieke smaken zijn geweldig!

Zoals altijd geeft de Myprotein-fam alle liefde terug - we zijn overspoeld met enorm veel geweldige creaties dat het ons leuk leek enkele van onze favorieten onder de aandacht te brengen.

Bekijk ze hieronder en probeer ze zelf ook eens te maken!

 

1. Love Hearts Whipped Protein

We kunnen wel zeggen dat @fitwaffle een ster in de keuken is - dit lekkere drankje is geïnspireerd op de trend van whipped coffee die je nu overal op social media ziet.

Met pastelroze Love Hearts eiwitten komt het eigenlijk neer op Instagram in een glas..

https://www.instagram.com/p/CAiouB9nubj/

2. Swizzels Protein Jelly

Net als je denkt dat de flashback naar onze kindertijd niet echter kon worden, zorgt @amz_fit_ voor ware kinderfeestjes met deze sweet jellies.

Haar recept is supereenvoudig en elke jelly levert 6,6 g eiwit met slechts 32 calorieën per portie, waardoor ze de perfecte tussendoortje zijn om je op het goede spoor te houden.

https://www.instagram.com/p/CAnhduVpUV0/?utm_source=ig_embed

 

3. Parma Violets Oats

Het valt niet te ontkennen dat deze smaak de marmite van de zoete wereld is - je houdt ervan of je haat het - maar deze geweldige bowl of goodness van @barb_ell krijgt onze steun zeker.

Verpakt met eiwit en bessen voor extra smaak, garanderen we dat dit een geweldige start van je dag zal zijn.

https://www.instagram.com/p/CAeyMajju0I/

 

4. Drumstick Pancake Stack

Sweet dreams are made of these. We hebben hier niet alleen Clear Whey Isolate in een heerlijke Drumstick-smaak, maar we hebben ook onze bestverkopende Layered Bar.

Hier serveert @barb_ell nog een ander indrukwekkend ontbijtidee - het stapelen van Drumstick eiwitpannenkoekjes met Griekse yoghurt, Drumstick Squashies en plakjes Layered Bar. Wat een feest!

https://www.instagram.com/p/CAcNsT7D5UP/?utm_source=ig_embed

 

Geïnspireerd!? Deel je eigen creaties door ons te taggen in je bericht en onze verjaardags-hashtags te gebruiken #SweetGains en #16YearsOfBeautiful

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein