Ga door naar belangrijkste inhoud
Supplementen

Celebrate With Myprotein X Swizzels | Low-Sugar, High-Protein Birthday Treats

Celebrate With Myprotein X Swizzels | Low-Sugar, High-Protein Birthday Treats
Evangeline Howarth
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Het kan moeilijk zijn om snacks te vinden voor speciale gelegenheden die je doelen nog steeds ondersteunen. Nou, we moeten eigenlijk zeggen is dat het moeilijk was - tot nu toe.

Om onze eigen Sweet Sixteen te vieren, werken we samen met Swizzels om je gloednieuwe smaken te bieden die zeker het vieren waard zijn.

Dat klopt - alle klassiekers uit de kindertijd zijn opnieuw gemaakt in onze twee meest populaire producten. Dit zijn de producten waar je naar uit kunt kijken.

 

Layered Drumstick Protein Bar

We weten dat je onze Layered Protein Bar leuk vindt - net als wij. Daarom stond het bovenaan de lijst voor een make-over van Swizzels. We geven je de Drumstick-smaak. You're welcome.

Als je onze Layered Bar nog niet kent, waar ben je dan geweest?! Ten tweede wil je niet veel langer doorgaan zonder er een te proberen. Met 6 heerlijke lagen eiwitten, koolhydraten en vezels, zal deze reep je favoriete snack worden, zonder dat je 'm überhaupt hebt geprobeerd.

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe een reep die zo lekker is goed voor je kan zijn, maar hij bevat 20 g eiwit en essentiële mineralen, calcium en koper.

Onze verjaardag in stijl vieren? Hier zijn enkele geweldige manieren om te genieten van onze gloednieuwe Drumstick Layered Protein Bar.

 

Myprotein Clear Whey Isolate X Swizzels

Onze favoriete verfrissende eiwitdrank wordt deze zomer nog groter en beter.

We brengen je vier nieuwe smaken op basis van je favoriete Swizzels-snoepjes, zodat je verlangen naar iets zoets en je fitnessdoelen in één kunt vervullen.

Ons Clear Whey Isolate was al winnaar van ‘The Best Sports Nutrition Product’ bij de European Specialist Sports Nutrition Awards 2019, maar we weten dat je altijd kunt verbeteren op een personal best.

Als Clear Whey nieuw voor je is, wacht een absolute traktatie op je. We weten dat onze romige shakes niet voor iedereen zijn weggelegd, dus waarom zou je in plaats daarvan geen sappige, verfrissende eiwitdrank proberen?

Het zit nog steeds vol met een verbluffende 20 g eiwit en bevat daarnaast weinig suiker - een duidelijke overwinning voor je  sportschool gains.

Waarom maak je er geen slushie van door het te mengen met ijs om een ​​echt zoete en verfrissende traktatie na de training te maken.

Bekijk de heerlijke smaken hieronder ...

Clear Whey Parma Violets Flavour

Of je nu gewend bent aan deze zoete violette smaak in je favoriete cocktail, of in een mum van tijd een pakje snoepjes kunt kraken, met deze nieuwste toevoeging aan de familie van Clear Whey-smaken zul je je verfrist voelen terwijl je herstelt van een zware workout.

Clear Whey Refreshers Flavour

Deze iconische smaak brengt je terug naar je kindertijd - het is de perfecte manier om je humeur nog meer te verbeteren na de training. Deze smaak is geweldig gemaakt in jellies, of gewoon met ijskoud water - en hoe je je zult voelen, staan al in de naam.

Clear Whey Love Hearts Flavour

Hoewel je deze kleine snoepjes meestal aan je vrienden doorgeeft, wil je deze smaak nu helemaal voor jezelf houden. Deze smaak zorgt ervoor dat je verliefd wordt op dat post-workoutgevoel terwijl je geniet van het zoete succes van een personal best.

Clear Whey Drumstick Flavour

Dit is een smaak waar generaties over de hele wereld van genieten - en je kunt er nu van genieten in de vorm van een verfrissende, heldere wei-shake. Een set van Shizzels-gearomatiseerde shakes zou namelijk niet compleet zijn zonder deze shake. Als je geen genoeg kunt krijgen van de Layered Drumstick Protein Bar, dan moet je dit zeker ook proberen.

Bericht om mee naar huis te nemen

Er is geen betere manier om onze Sweet Sixteen te vieren dan met een feesttas vol met onze favoriete nostalgische smaken. We weten dat het moeilijk is om er maar één te kiezen, dus waarom zou je ze niet allemaal in verjaardagsstijl proberen?

Evangeline Howarth
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.

myprotein