Ga door naar belangrijkste inhoud
Training

5 ‘social distancing’ sporten die je kunt spelen in teams van maximaal 6

5 ‘social distancing’ sporten die je kunt spelen in teams van maximaal 6
Shannah Hatch
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Shannah Hatch

Nu er nieuwe corona adviezen zijn die ons meer flexibiliteit geven om tijd buitenshuis door te brengen en te socializen, hebben we naar manieren gezocht om ons bezig te houden terwijl we sociaal afstand blijven nemen van onze vrienden, huisgenoten en familie.

We hebben een lijst samengesteld met vijf sporten die iedereen kan doen, met inachtneming van de richtlijnen van de overheid en dus met sociale afstand.

Op basis van de nieuwste regelgeving bevat onze lijst sporten en activiteiten die kunnen worden gespeeld in groepsgroottes, variërend van in je eentje tot teams van zes.

Laat het ons weten als je een van deze activiteiten probeert en of je een nieuwe vaardigheid hebt ontdekt!

Frisbee

Deze plastic schijf is gemakkelijk te vervoeren en biedt veel vermaak voor alle leeftijden.

Als je net zo competitief bent als wij, dan ben je in een mum van tijd aan het zweten! Zelfs maar vijf minuten frisbee spelen, test echt je doel en coördinatievaardigheden, wat geweldig is voor andere balsporten en tevens je ogen scherp houdt.

Frisbee kan gespeeld worden in groepen van maximaal zes personen. Zorg ervoor dat je minimaal anderhalve meter van elkaar verwijderd bent als je uit verschillende huishoudens komt en pas op dat je niet tegen elkaar aanbotst!

Als je meedoet met een ander huishouden, waarom zou je je dan niet opsplitsen in twee teams: welk huishouden kan de meeste worpen opvangen zonder de frisbee te laten vallen?

Golf

Voordat je tot de conclusie komt dat golf duur is en je een lidmaatschap nodig hebt om te spelen, moet je weten dat deze sport eigenlijk best wel toegankelijk is.

Een driving range is een geweldige manier om te oefenen met spelen als je een beginner bent of al een tijdje niet hebt gespeeld. Op sommige plaatsen kun je zelfs clubs lenen, zodat je gewoon kunt komen spelen.

Een drivin grange is ook perfect als je het huis uit wilt en het regent nu veel drivingranges overdekt en dus beschut tegen het weer zijn.

Een andere optie is wat bekend staat als pitch and putt. Dit is in wezen een kortere golfbaan met minder holes en heeft een meer ontspannen houding.

Golf is een geweldige sport om alleen te spelen of met een vriend, of je nu wordt vergezeld door een huisgenoot of op sociale afstand met een vriend. Je zult er versteld van staan ​​hoe spieren waarvan je niet eens zeker was dat je ze had, voor spierpijn zullen zorgen.

Tennis

Het is geen verrassing dat dit spel geschikt is voor twee tot vier spelers. Het meest geschikt als spel voor twee spelers als je niet uit hetzelfde huishouden komt, of als een spel voor vier personen met aan elke kant twee spelers uit hetzelfde huishouden.

Tennis is een geweldige sport om je hart sneller te laten kloppen en als je een tijdje niet hebt gesport, zijn we zeker dat je je sprintvaardigheden op de proef zult stellen terwijl je over het veld racet.

Onthoud dat het door de huidige omstandigheden acceptabel is om de hand van je tegenstanders niet te schudden aan het einde van de wedstrijd ...

Croquet

Waarom probeer je croquet niet eens? Deze low impact sport is perfect in de zon op een rustdag om een ​​beetje te bewegen of zelfs na een zware training.

Croquet kan gespeeld worden door twee tot zes spelers verdeeld over twee teams. Zorg er net als bij frisbee voor dat je op de hoogte bent van anderen om je heen die niet uit je huishouden komen.

Deze game heeft een officiële set regels, maar als je alleen voor de lol speelt, waarom zou je dan niet bijhouden wie de hoogste punten scoort op basis van je eigen regels?

Een croquet set is ook draagbaar en kan dus in de tuin met je huishouden of in een park met vrienden worden gespeeld.

Wielrennen

Dit is een populaire sport die voor velen een favoriete bedrijfsactiviteit is geworden - het is nu ook een geweldige manier om het openbaar vervoer te vermijden.

We hoeven je de vele voordelen van fietsen niet uit te leggen, we weten namelijk dat je al op de hoogte bent van de positieve punten. Maar als je het fietsen alleen beu bent, zul je blij zijn te weten dat fietsen een geweldige sport is om met iemand anders uit uit te voeren.

Als je niet uit hetzelfde huishouden komt, is fietsen in één lijn achter elkaar niet alleen geweldig voor slipstream en snelheid, maar het voldoet ook aan het huidige advies van de overheid.

Houd bij het stoppen van een pauze rekening met elkaars ruimte en houd voetgangers in de gaten die zich mogelijk in de buurt van de weg of het voetpad bevinden en niet in staat zijn om zich op een goede afstand van je te verplaatsen.

Bericht om mee naar huis te nemen

Hoewel we nog niet aan elke sport ter wereld kunnen deelnemen, kunnen we nu al wel gebruik maken van verschillende sportmogelijkheden.

Door de nieuwe regelgeving kunnen we genieten van het gezelschap van anderen in een open omgeving en is sport de perfecte manier om deze zomer vermaakt en actief te blijven.

Het is belangrijk om te allen tijde het advies van de regering op te volgen, dus houd alsjeblieft rekening met anderen om je heen, vooral als je frisbee nieuw voor je is...

Op zoek naar meer activiteiten om nu te kunnen doen?

LEES DIT OOK:

Shannah Hatch
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Shannah Hatch
Shannah Hatch begon haar carrière op het gebied van voeding na het bijwonen van een Farm to Fork workshop. Ze werkt momenteel als Dietetic Support Worker en geeft voedingsadvies en ondersteuning binnen de gezondheidszorg in Engeland. Shannah heeft eerder gewerkt aan het creëren van nieuwe supplementen om te lanceren en nam haar ideeën daadwerkelijk mee naar de fabriek. Haar leukste leerervaringen zijn onder meer het volgen van andere gezondheidswerkers en het bijwonen van lezingen over een grote hoeveelheid aan onderwerpen, zoals de link tussen onze voeding, vrouwelijke hormonen en sport. Shannah doet veel vrijwilligerswerk, waaronder het werken met voedselbanken, het leiden van sportvoedingsworkshops en het deelnemen aan proefstudies. Ze hoopt door te gaan met het maken van een verschil in de branche, door op te leiden en samen te werken met anderen om zo goede voeding aan te moedigen. In haar vrije tijd geniet Shannah van rotsklimmen, rennen en wat op de piano spelen.
myprotein