Recepten

2-laags gekarameliseerd Biscuit-ijs

De zon schijnt, dus maak ruimte in de vriezer voor een heerlijke eiwittraktatie.

Het is tijd om optimaal te profiteren van het mooie weer. En de beste manier om dat te doen? Eiwitrijk ijs. Schrijf me in. Weinig dingen zijn beter dan een heerlijk bevroren dessert. Maar als het op een stokje staat? Onverslaanbaar.

Ik denk dat deze het best zijn na de training met je voeten omhoog en scrollend door TikTok. Maar misschien denk alleen ik dat..

Porties
4

Ingrediënten

Laag 1

Laag 2

Toppings

  • 1 gekarameliseerd koekje (verkruimeld)
  • 60 g melkchocolade

Method

  1. Meng de ingrediënten om de eerste laag te maken.

  2. Meng de ingrediënten om de tweede laag (gekarameliseerde biscuitlaag) te maken.

  3. Voeg de eerste laag toe aan de ijsvormen, verkruimel in een gekarameliseerde biscuit en eindig met de tweede laag.

  4. Voeg de stokjes toe en zet ze twee uur in de vriezer of tot ze zijn uitgehard.

  5. Dip de ijsjes in gesmolten chocolade en vries opnieuw in tot ze hard zijn.

  6. Geniet!

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calorieën 187
Aantal vet 7g
Aantal koolhydraten 13g
Eiwitten 17g

Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Jam Sponge Baked Oat Cake

Recepten

Jam Sponge Baked Oat Cake

2022-08-10 14:00:36van Monica Green

5-Ingredient Peanut Butter Oat Cups

Recepten

5-Ingredient Peanut Butter Oat Cups

2020-10-24 06:00:14van Lauren Dawes

4-Ingredient No-Bake Chocolate Oat Cake

Recepten

4-Ingredient No-Bake Chocolate Oat Cake

2021-11-07 07:00:41van Lauren Dawes



Emily Wilcock

Emily Wilcock

Schrijver en Expert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.