Deze heerlijke toffees kunnen niet eenvoudiger worden gemaakt.
Met slechts 2 ingrediënten – ja, 2 – heb je in een mum van tijd een heerlijk, gezond en smakelijk tussendoortje binnen handbereik.
Onze keukenkoning, Niall Kirkland, heeft dit onweerstaanbare fudge-recept bedacht met alleen onze soepele, volledig Natuurlijke Peanut Butter en chocolade hazelnoot Protein Spread. Briljant.
Ze zijn de perfecte opkikker om die inzinking aan het midden van de dag aan je bureau aan te pakken of om je verlangen naar iets zoets te stoppen die elke keer na het avondeten komt…
Maak gewoon een grote batch en bewaar ze in de koelkast voor wanneer je er maar zin in hebt!
Maakt 16 stukken
Ingrediënten
- 175g volledig Natuurlijke Peanut Butter (smooth)
- 175 g Protein Spread (chocolate hazelnut)
Methode
- Plaats een hittebestendige schotel over een pan met kokend water en voeg je pindakaas toe aan de schaal. Roer constant tot het gesmolten is.
- Voeg vervolgens je chocolade-hazelnoot-protein spread toe en blijf constant roeren tot alles gesmolten en volledig gecombineerd is.
- Breng de mix over in een kleine beklede container of ovenschaal en vries in voor 2 uur of tot het volledig is uitgehard.
Snijd in 16 stukjes en versier met wat gesmolten pindakaas. Geniet!