Ga door naar belangrijkste inhoud
Onze atleten

Vicky Fleetwood daagt je uit voor een zesdelige workout finisher

Vicky Fleetwood daagt je uit voor een zesdelige workout finisher
Monica Green
Schrijver en Expert2 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

Ben je ooit aan het einde van een training gekomen en had je het gevoel dat je nog energie over had? Als dat bekend klinkt, heeft Vicky Fleetwood een intense finisher samengesteld om die laatste uitbarsting van energie te gebruiken. Deze reverse ladder finisher maakt gebruik van een barbell van 50 kg en veel burpees…

Gebruik natuurlijk een gewicht dat comfortabel voor jou is - je zult met dit gewicht geen egolift willen hebben.

De Finisher

Zes sets in een reverse ladder zonder rust tussen de sets. Vicky gebruikte een barbell van 50 kg, maar gebruik vooral een gewicht dat voor jou comfortabel is.

  1. Zes cleans in zes burpees
  2. Vier cleans in vier burpees
  3. Twee cleans in twee burpees

Bekijk hieronder hoe Vicky de ladder demonstreert, terwijl ze inklokt op een ongelooflijke tijd van één minuut en vijf seconden.

Bericht om mee naar huis te nemen

Als je sessie je niet genoeg heeft vermoeid, zal deze finisher dat zeker doen. Na deze sessie wil je een welverdiende eiwitshake en post-workoutmaaltijd klaar hebben staan. Als je Vicky's tijd kunt verslaan, zullen we meer dan onder de indruk zijn. Veel succes!

Op zoek naar meer workouts?

BEKIJK DIT OOK:

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein