Ga door naar belangrijkste inhoud
Motivatie

Vier Impact Week Met de Ultieme Throwback Playlist

Vier Impact Week Met de Ultieme Throwback Playlist
Monica Green
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

De tweede Impact Week van het jaar is officieel aangebroken en we hebben alle nostalgie zeker gevoeld. Om je mee te nemen naar een jaren 90 dansvloer vol met iconen zoals Run-D.M.C., Will Smith en Groove Armada, hebben we de ultieme throwback-playlist gemaakt.

Zet het aan op de achtergrond terwijl je legendarische deals voor je favoriete producten binnenhaalt, of gebruik het om je te motiveren voor een geweldige workout - maar je kunt de beenwarmers en het turnpakje beter thuislaten...

https://open.spotify.com/playlist/64NtBExOzHcNObs6w8n4RE?go=1&sp_cid=7c04912bf10795147cb73797e0bbdf0f&utm_source=embed_player_m&utm_medium=desktop&dl_branch=1&nd=1

Bericht om mee naar huis te nemen

Nu je alle jaren 90-vibes toch voelt..bekijk onze nieuwste Impact Week-deals, duik in onze gloednieuwe producten en trakteer je jezelf op je Myprotein-favorieten, voor een fractie van de prijs.

Bekijk onze nieuwe producten in dit artikel.
Meer over impact week?

BEKIJK DIT OOK:

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein