Transformatiebundel - Mannen

30% korting op alle items behalve bundels! - Kortingscode: 30KORTING

Ontvang tot 50% korting op de beste bundels voor elk doel!

30% korting op alle andere producten! - Kortingscode: 30KORTING

Deze aanbieding is geldig tot en met 17/01/2018 omstreeks middernacht. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU
€115,99
Niet op voorraad

Productoverzicht

Transformeer je lichaam dit jaar met de exclusieve transformatiebundel voor heren. Of je nu probeert om spieren op te bouwen of vet te verliezen, deze bundel bevat 6 fundamentele producten die je zullen helpen je doel te bereiken.

MYPRE™, Blauwe Framboos, 500g

Laten we beginnen met MYPRE™: een explosieve pre-workout formule die een aantal van de belangrijkste ingrediënten bevat die synergetisch samenwerken om de prestaties te verbeteren *. MYPRE™ bevat alle essentiële ingrediënten voor een pre-workout inclusief BCAA 2:1:1 en een combinatie van creatines, waardoor het perfect is voor onderweg.

Impact Whey Protein- 1kg

De hoogvlieger van deze bundel is onze prestigieuze Impact whey-eiwit, de Britse nummer 1 whey-eiwit. Niet alleen heeft deze heerlijk smakende shake 20g eiwit per portie, het bevat ook een uitgebreid aminozuurprofiel en meer dan 2g leucine per portie. Impact whey-eiwit is een snel absorberend eiwit, dus een essentieel post-workout supplement.

Thermopure - 90 capsules

De volgende toevoeging is Thermopure. Dit bevat een combinatie van cafeïne en vitamines B6 en B12 voor je focus en dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid. Maar dat is niet alles! Thermopure bevat ook een groot aantal populaire ingrediënten zoals L-tyrosine, L-theanine en Bioperine.

Creatine Monohydraat - 250 tabletten

Om je te helpen met het verbeteren van je kracht hebben we Creatine toegevoegd. Een volkomen veilig supplement wat wetenschappelijk bewezen is om fysieke prestaties in opeenvolgende korte explosieve trainingen te verhogen waardoor het niet alleen ideaal voor beginners maar voor degenen die deelnemen aan sporten zoals powerlifting, sprinten of rugby.

BCAA plus - 90 tabletten

Om het bovenstaande te ondersteunen hebben we BCAA opgenomen. Een combinatie van leucine, isoleucine en valine in een 2:1:1 ratio. Dit zijn allemaal essentiële aminozuren die niet aangemaakt kunnen worden door het lichaam en daarom moet ze worden verkregen uit voeding.

Alpha Men - 120 tabletten

Om je training voor altijd te garanderen hebben we onze beste multivitaminen toevegoegd, Alpha Men. Deze leveren een krachtige mix van vitaminen en mineralen en dragen bovendien bij aan een gezond immuunsysteem.

Belangrijkste voordelen

  • Prestaties verbeteren *
  • Wetenschappelijk geselecteerd om je te helpen te transformeren
  • 6 geweldige producten tegen een uitstekende prijs

Aanbevolen gebruik

Zie de individuele productpagina.

Ingrediënten

Zie de individuele productpagina.

Voedingsinformatie

Zie de individuele productpagina.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Transformatiebundel - Mannen

Selecteer afbeelding

Transformatiebundel - Mannen

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top