TOT 60% KORTING OP BIJNA ALLES
+ EXTRA 10% KORTING | CODE: 10BEST
FLASH DEAL: 10% KORTING OP CLEAR WHEY ISOLATE | EINDIGT IN...
0 0 : 0 0 : DAG 0 0 : UUR 0 0 : MINUTEN 0 0 SECONDEN

Belofte van onze leveranciers

Bij Myprotein streven wij ernaar om de beste klantervaring te geven. Wij zijn trots op onszelf vanwege onze hoge kwaliteit en innovatieve producten die ethisch verantwoord worden gemaakt.

Voordat wij samenwerken met leveranciers zijn ze verplicht om aan meerdere kwaliteits-, veiligheids-, mileu en sociale standaarden te voldoen. Vanwege deze maatregelen kunnen wij transparant zijn naar onze klanten en verzekeren dat al onze producten geschikt zijn voor het doel waar ze voor zijn. Al onze leveranciers worden gecontroleerd en geaccrediteerd door SEDEX of BSCI en zijn wij voorzichtig en maken wij goede afwegingen wanneer wij leveranciers selecteren, zodat wij zeker weten dat alle regulaties worden gehandhaafd.

Al onze producten zijn getest op het hoogst mogelijke standaard om te verzekeren dat ze zo duurzaam mogelijk zijn en voldoen aan REACH. (Registration, Evaluation, Authorisation & restriction of Chemicals).

Het is onze missie om te verzekeren dat wij voortdurend ethisch verantwoord onze producten uitzoeken om daarmee onze klanten te ondersteunen bij het behalen en overtreffen van zijn of haar fitness en prestatie doelen. 

Meer Potentie. Meer Progressie. Meer Prestaties.