35% KORTING OP BARS, FOOD & SNACKS
+ KRIJG 15% KORTING OP BESTSELLERS | CODE: 15BEST

We want to fuel your ambition.
Elke Set.
Elke Rep.

Wie Myprotein Is

Wie zijn wij

We zijn een toonaangevend merk voor sportvoeding en leveren een reeks hoogwaardige producten, waaronder eiwitpoeder, vitamines en mineralen, eiwitrijk voedsel, snackalternatieven en hoogwaardige kleding.


Opgericht in 2004, Myprotein is nu Europa's nr. 1, en vanuit onze kantoren in Manchester zijn we actief in meer dan 70 landen via een divers en toegewijd team van medewerkers, sporters en actieve influencers.


Elke dag werken we om mensen van alle leeftijden en geslachten te inspireren om in hun fitnesspotentieel te geloven, en ze dan te stimuleren om het te bereiken.

man running with tractor tyre

Wat wij doen

Bij Myprotein is ons doel om de ambities van mensen over de hele wereld aan te wakkeren - het beste maken van sportvoeding voor iedereen, ongeacht hun doel. We zijn er trots op dat we een brede selectie van producten van uitzonderlijke waarde aanbieden om dit mogelijk te maken, inclusief een reeks voedingsbehoeften, waaronder vegetarisch, veganistisch, zuivelvrij en glutenvrij, zodat elke klant kan genieten van de voordelen van hoogwaardige voeding.


We produceren alles in eigen beheer, verlagen onze externe kosten voor het leveren van geweldige prijzen en garanderen de beste kwaliteit. We hebben sterk geïnvesteerd in ultramoderne productiefaciliteiten en geavanceerde testmaatregelen om ervoor te zorgen dat we puur beloften nakomen en we kunnen er zeker van zijn dat alles dat ons magazijn verlaat, aan de hoogste normen voldoet.


Hoewel we ons specialiseren in hoogwaardige sportvoedingsproducten, hebben we ook een reeks sportkleding met geavanceerde ontwerpen en hoogwaardige stoffen ontwikkeld om iedereen overal te ondersteunen, terwijl ze ernaar streven hun doelen te bereiken.


We hebben ook een grote en groeiende gemeenschap - daarom delen we de nieuwste en belangrijkste nutritionele knowhow op onze blog en sociale media, met recepten, workouts en alles daartussenin, zodat we onze klanten ondersteunen in elke fase van hun fitnessreis.

Duurzaamheid en gemeenschap

Duurzaamheid en gemeenschap

Myprotein heeft een passie voor het aanwakkeren van het potentieel van mensen, ongeacht geslacht, locatie of achtergrond. Als een wereldwijd bedrijf, zijn we thuis aan meer dan 70 nationaliteiten en omarmen deze diversiteit.


Omdat Myprotein is blijven groeien en diversifiëren, geldt dit ook voor ons assortiment en we zijn nu ook gespecialiseerd in een selectie van plantaardige en biologische producten. Dit veganistisch assortiment is uitgebreid tot een van onze populairste aanbiedingen. We leveren nu een uitgebreide verscheidenheid aan producten die geen dierlijke stoffen bevatten, zodat we een rol spelen bij het verbeteren van het algemene dierenwelzijn en het verminderen van toxische emissies.


Een andere verplichting die we aangaan, is om onze milieu-impact, waar mogelijk, te verminderen, en we zijn voortdurend op zoek naar meer duurzame producten. We gebruiken gerecycleerde en biologisch afbreekbare materialen in onze productie en streven ernaar om de verspilling binnen onze onderneming tot een minimum te beperken.


Een van de manieren waarop we dit doen, is door ons 'zero to landfill'-beleid, dat ervoor zorgt dat al ons afval in recycle-installaties of RDF (refuge derived fuel) terechtkomt. We hebben ook alle plastic flessen van al onze locaties verwijderd en herbruikbare bekers voor het personeel geïmplementeerd, wat heeft geleid tot een vermindering van het plastic flesverbruik met 500.000 flessen per jaar en het voorkomen van 1 miljoen plasticbekers per jaar die uiteindelijk op de vuilstort terechtkomen.

Myprotein awards

Onze onderscheidingen

Myprotein is aanzienlijk gegroeid sinds het bescheiden begin in 2004 en we zijn er trots op dat onze groeiende expertise en toewijding voor het produceren van hoogwaardige sportvoedingsproducten niet onopgemerkt is gebleven. Hieronder staan ​​slechts een paar van onze prestaties en prijzen.


2007 - Myprotein behaalde de ISO9001-productiecertificering en heeft ook GMP (Goods Manufacturing Practice) en HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) accreditatie.

2007 - Myprotein verkozen tot Young Company of the Year bij de prestigieuze Growing Business Awards, gehouden door Real Business in samenwerking met Lloyds Bank en ondersteund door het CBI (Confederation of British Industry).

2009 - Myprotein won de Regional Award for Small to Medium Sized Business of the Year voor het noordwesten van Engeland tijdens de National Business Awards

2009 - Myprotein staat op de 21ste plaats in Fast Track 100 van Sunday Times

2015 - Myprotein wordt geprezen door de Judges 'Special Award in de Best Factory Awards voor onze Warrington-faciliteit.

2017 - THG wint International Growth Retailer of the Year tijdens de Retail Week Awards

2018 - THG genoteerd in Greater Manchester Ward Hadaway Snelste 50 groeiende bedrijven.

2018 - THG won The Queen's Award for Enterprise

Men's Health GQ De Telegraaf Evening Standard Women's Health Medium

Ons productie proces

Onze kwaliteit

Myprotein is toegewijd aan het leveren van de beste kwaliteitsproducten. Onze eigen productiefaciliteiten van wereldklasse stellen ons in staat om te ontwikkelen, te formuleren en te testen - met behulp van gespecialiseerde Near-Infrared scanning- en X-Ray-machines om ervoor te zorgen dat elk product aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet, waardoor het British Retail Consortium certificeert Myprotein de AA Grade for Food Safety.


Naast onze eigen strenge tests werken we nauw samen met onafhankelijke kwaliteitspartner, ALS, die strenge UKAS-beoordelingsmaatregelen gebruiken om ons product te testen en goed te keuren.


We zijn ook een partnerschap aangegaan met Labdoor, een onafhankelijke sportvoedingstester die onze producten heeft gerangschikt als hoge kwaliteit en onze Impact Wei-isolaat nr. 1 voor waarde heeft benoemd, en onze Creatine Monohydrate # 1 voor kwaliteit.


We nemen alle niveaus van kwaliteit serieus en werken samen met LGC Sport Science om ons voedingsaanbod van Informed-Sports te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat deze producten geen verboden middelen van het WADA (World Anti-Doping Agency) bevatten, waardoor topsporters de geruststelling krijgen dat ze hun ambitie kunnen voeden met alleen kwaliteit en goedgekeurde producten.

Lees meer