ZOMER SALE: TOT 60% KORTING OP BIJNA ALLES
+ EXTRA 10% KORTING | CODE: 10BEST

Wat je doelen ook zijn, wij hebben de brandstof die je nodig hebt.

Wij ondersteunen zij die meer eisen

Daarom zijn we ermee begonnen. Daarom zullen we nooit stoppen

Man drinkt uit Myprotein shaker

Wie zijn wij


Sinds 2004 heeft Myprotein zijn eigen unieke pad uitgestippeld. Het begon allemaal met een visie aan een bescheiden keukentafel. We droomden ervan een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we gezondheid en beweging promoten.

In 2011 begonnen Myprotein en THG samen te werken. Dit was het begin van een spannend nieuw hoofdstuk. Tegen 2016 konden we met trots zeggen dat wij 's werelds toonaangevende merk voor online sportvoeding zijn waarbij we eiwitten, vitamines en essentiële supplementen van ongeëvenaarde kwaliteit aanbieden. Voor het gemak van onze klanten bezorgen we die bij hen thuis.

Maar dat was nog niet alles. Net zoals jouw behoeften in de loop der tijd geëvolueerd zijn, zijn wij dat ook. We zijn gegroeid en hebben MP, Myvitamins, Myvegan en MyPRO in ons assortiment opgenomen, zodat wij jou kunnen aanbieden wat je nodig hebt. Bij elke stap en elke rep.

Protein spread, Impact Whey Protein & Myprotein shaker

Wat wij doen


Wij streven ernaar om 's werelds meest inspirerende gezondheidsbeweging te worden. Dat betekent dat we zo veel mogelijk mensen ertoe willen aanzetten om gezonder en actiever te gaan leven - en we zijn goed op weg om dit te bereiken.

Ons doel is om grenzen te doorbreken. Om mensen die meer nodig hebben, kracht bij te zetten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Manchester ontwikkelt ons team innovatieve producten die jou nog beter op weg helpen met je welzijn. Betrouwbare oplossingen waarmee jij de touwtjes in handen hebt over jouw gezondheid en welzijn.

Iedereen moet toegang hebben tot hoogwaardige voeding. Vegetarisch, flexitarisch, veganistisch, zuivel- of glutenvrij: wij hebben voor ieder wat wils.

Jij stelt het doel. Wij bieden jou bewezen ondersteuning om dit te bereiken.

Wij zorgen ervoor dat sportvoeding en activewear voor iedereen toegankelijk is. We helpen alle gezonde intenties om te zetten in de praktijk, ongeacht wie je bent of wat jouw doelstellingen zijn.

We zijn vastbesloten om een kampioen te zijn in het leven van mensen beter maken. Daarom zijn we ermee begonnen. Daarom zullen we nooit stoppen.

Duurzaamheid en gemeenschap


Myprotein heeft een passie voor het aanwakkeren van het potentieel van mensen, ongeacht geslacht, locatie of achtergrond. Als wereldwijd bedrijf hebben we meer dan 70 nationaliteiten en we omarmen deze diversiteit.


Omdat Myprotein is blijven groeien en diversifiëren,geldt dit ook voor ons assortiment en we zijn nu ook gespecialiseerd in een selectie van plantaardige en biologische producten. Dit veganistische assortiment is uitgebreid tot een van onze populairste aanbiedingen. We leveren nu een uitgebreide verscheidenheid aan producten die geen dierlijke stoffen bevatten, zodat we een rol spelen in het verbeteren van het algemene dierenwelzijn en het verminderen van toxische emissies.


Een andere verplichting die we aangegaan, is om onze milieu-impact, waar mogelijk, te verminderen, en we zijn voortdurend op zoek naar meer duurzame producten. We gebruiken gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen in onze productie en streven ernaar om de verspilling binnen onze onderneming tot een minimum te beperken.


Een van de manieren waarop we dit doen is door ons 'zero to landfill' beleid, dat ervoor zorgt dat al ons afval in recycle-installaties of RDF (refuge derived fuel) terechtkomt. We hebben ook alle plastic flessen van al onze locaties verwijderd en herbruikbare bekers voor het personeel geïmplementeerd, wat heeft geleid tot een vermindering van het plastic flesverbruik met 500.000 flessen per jaar en het voorkomen dat er 1 miljoen plasticbekers per jaar die uiteindelijk op de vuilstort terechtkomen.

Lees Meer
The queen's awards for enterprise

Onze onderscheidingen


Myprotein is aanzienlijk gegroeid sinds het bescheiden begin in 2004 en we zijn er trots op dat onze groeiende expertise en toewijding voor het produceren van hoogwaardige sportvoedingsproducten niet onopgemerkt is gebleven. Hieronder staan slechts enkele van onze prestaties en prijzen.


2007 - Myprotein behaalde de ISO9001 productiecertificering en heeft ook GMP (Goods Manufacturing Practice) en HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) accreditatie.

2007 - Myprotein verkozen tot Young Company of the Year bij de prestigieuze Growing Business Awards, gehouden door Real Business in samenwerking met Lloyds Bank en ondersteund door het CBI (Confederation of British Industry).

2009 - Myprotein won de Regional Award voor Small to Medium Sized Business of the Year voor het noordwesten van Engeland bij de National Business Awards.

2009 - Myprotein staat op de 21e plaats in de Sunday Times Fast Track 100

2015 - Myprotein werd geprezen voor de Judges' Special Award in de Best Factory Awards voor onze Warrington faciliteit.

2017 - THG wint International Growth Retailer of the Year tijdens de Retail Week Awards.

2018 - THG genoteerd in Greater Manchester Ward Hadaway Fastest 50 groeiende bedrijven.

2018 - THG won The Queen's Award for Enterprise

2022 – Myprotein wint de 'Most Exciting Partnership'-award voor zijn samenwerking met Hotel Chocolat

2023 – Myprotein wint de 'Inspired Innovation Brand Licensing Product or Range'-award voor zijn samenwerking met Jelly Belly

2023 – Myprotein is nogmaals genomineerd voor de 'International Best Licensed Product'-award voor zijn samenwerking met Jelly Belly.

Onze kwaliteit


Myprotein is toegewijd aan het leveren van de beste kwaliteitsproducten. Onze eigen productiefaciliteiten van wereldklasse stellen ons in staat om te ontwikkelen, te formuleren en te testen - met behulp van gespecialiseerde Near-Infrared scanning en X-Ray machines om ervoor te zorgen dat elk product aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet, waardoor het British Retail Consortium certificeert Myprotein de AA Grade voor Food Safety.


Naast onze eigen strenge tests werken we nauw samen met de onafhankelijke kwaliteitspartner, ALS, die strenge UKAS-beoordelingsmaatregelen gebruikt om onze producten te testen en goed te keuren.


We zijn ook een partnerschap aangegaan met Labdoor, een onafhankelijke sportvoedingstester die onze producten heeft gerangschikt als hoge kwaliteit en onze Impact Whey Isolate heeft benoemd tot #1 voor waarde en onze Creatine Monohydraat tot #1 voor kwaliteit.


We nemen alle niveaus van kwaliteit serieus en werken samen met LGC Sport Science om ons voedingsaanbod van Informed-Sports te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat deze producten geen verboden middelen van de WADA (World Anti-Doping Agency) bevatten, waardoor topatleten de geruststelling krijgen dat ze hun ambitie kunnen voeden met alleen kwaliteit en goedgekeurde producten.

Lees Meer