SALE TOT 60% KORTING PLUS 10% KORTING | CODE: IMPACTNL
AFLOPENDE KORTING! EXTRA 5% KORTING OP ALLES! -1% ELKE 2 URR! | EINDIGT IN..
0 0 : 0 0 : DAG 0 0 : UUR 0 0 : MINUTEN 0 0 SECONDEN

Positieve veranderingen omarmen

Myprotein's duurzaamheidsbelofte

Myprotein's Impact

Wij volgen geen trends op het gebied van voeding. Wij zijn namelijk de trendsetter. Want Myprotein begrijpt precies wat jij wilt. Onze topprioriteit is jou altijd de allerbeste producten bieden die ook echt werken.

Maar kwaliteit draait niet alleen om de smaak en losse resultaten. Het gaat om de keuzes die we maken en om het domino-effect dat we daarmee op gang zetten om een positief effect te hebben op onze planeet, op ons toegewijde team, op onze toeleveringsketen en op de gemeenschappen.

Duurzaamheid staat bovenaan onze prioriteitenlijst en daarmee boeken we veel vooruitgang. Dat neemt tijd in beslag en we zijn nog niet waar we willen zijn, maar we weten wat ons doel is. Perfectie ontstaat niet van de ene op de andere dag. Net als bij een gezonde levensstijl het geval is, maken kleine stapjes na verloop van tijd een groot verschil.

Wij zetten alles op alles om onze duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. We zullen jou op de hoogte houden van alle veranderingen die we doormaken.

Net Zero Doel

Onze langetermijnmissie is om in 2040 netto-nul-uitstoot te bereiken.

We zijn er druk mee bezig om onze verpakkingen, traceerbaarheid en impact op de toeleveringsketen te verduurzamen. En dat is nog niet alles. We zijn namelijk vastbesloten om ook een positieve invloed uit te oefenen op mensen en gemeenschappen.

Wij evolueren ons op positieve wijze, waarbij elke stap en elke actie aanzet tot verandering. Samen creëren we een betere toekomst voor iedereen.

De Overgang Naar Monomateriaal

Verpakkingen spelen een grote rol bij onze doelstelling om netto nul te bereiken. Daarom werken wij samen met specialisten en blijven we gebruikmaken van onze interne expertise om de beste beslissingen te kunnen nemen.

Ten eerste, ons iconische zakje: je hebt misschien al gemerkt dat deze verpakking er enigszins anders uitziet en anders aanvoelt. We zijn overgestapt op een monomateriaal, waardoor de verpakking gemakkelijker gerecycled kan worden.

Verpakkingen van één materiaal kunnen veel efficiënter gerecycled worden, omdat de fabrieken de afzonderlijke componenten niet hoeven te scheiden voordat ze met recyclen kunnen beginnen.

Breng het zakje gewoon naar de supermarkt en gooi het bij de bak voor zacht plastic, samen met verpakkingen zoals brood- en groentezakken.

Ons herontwikkelde zakje is licht van gewicht en kan vanwege zijn platte verpakking gemakkelijk en ruimtebesparend getransporteerd worden. Daardoor optimaliseren wij elke bezorging en minimaliseren wij tegelijkertijd de ecologische voetafdruk.

Myprotein potjes zijn al gemaakt van recyclebaar materiaal en duurzaam genoeg om opnieuw te worden gebruikt en opnieuw te worden gevuld zodra al onze heerlijke en effectieve producten op zijn.

Ook onze repen gaan over op een monomateriaal. De folielaag wordt dus verwijderd om gemakkelijker te kunnen recyclen en kleine vlekjes worden verwijderd die van invloed zijn op de kwaliteit van gerecycled materiaal.

Continue Ontwikkeling

Dit jaar focussen wij op 'back to basics'. We bouwen aan duurzame fundamenten die geschikt zijn om op te kunnen schalen en die toekomstgericht zijn.

Bij elke toekomstige gelegenheid zullen wij ons verbeteren. En we hopen dat je tijdens dat traject deel uitmaakt van onze gemeenschap.