35% KORTING OP BESTSELLERS | CODE: 35BEST
35% KORTING OP BARS, DRANKEN EN SNACKS

Retourbeleid

ONS RETOURBELEID

Ons Retourbeleid is onderdeel van, en moet in samenhang met, de Algemene voorwaarden gelezen worden. Wij behouden het recht om dit Retourbeleid op elk moment aan te passen. Dit Retourbeleid is voor het laatst aangepast op 03/07/2023.

KLEDING TERUGSTUREN

Wij bieden retourneren aan op alle kleding die besteld wordt op www.myprotein.be aan een kleine kost van €1. Wel vragen wij om voorzichtig te doen met de kleding tijdens het passen en vragen wij dat alle veiligheidslabels er nog aan zitten. Nadat je jouw kleding hebt ontvangen heb je 30 dagen de tijd om jouw kleding aan te melden als retour. Om jouw retour aan te melden, klik dan op 'Bestel historie' en selecteer de desbetreffende bestelling. Als de bestelling voldoet aan de bovenstaande voorwaarden zal er een 'Retour' knop zichtbaar zijn. Klik hier op en volg dan de stappen. Als u hier hulp bij nodig hebt, neem dan alstublieft contact met ons op.

Let op: Vanwege hygiëne redenen kunnen gezichtsmaskers en ondergoed niet worden geretourneerd.


HET IS ERG SIMPEL.

Wanneer je een product ontvangt is het belangrijk dat je dit zo snel mogelijk aan de hand van de factuur en altijd alvorens het te gebruiken controleert. Als er een fout of probleem optreedt dient dit zo snel mogelijk aan ons te worden doorgegeven, zodat wij dit kunnen uitzoeken.

Zorg er alstublieft voor dat je een retour-authorisatienummer in je bezit hebt alvorens producten terug te sturen. Dit authorisatienummer kan verkregen worden van onze klantenservice. Zonder dit nummer kan het moeilijk zijn om de retourzending te verwerken waardoor het proces langer kan duren.


HET RECHT OM VAN GEDACHTEN TE VERANDEREN.

We hebben het allemaal wel eens gedaan, een artikel kopen en bij ontvangst tot de conclusie komen dat je het artikel helemaal niet nodig hebt.

Je hebt 14 dagen om je bestelling te annuleren, dit valt onder ons 14 dagen retourbeleid, die start op de dag nadat jij je bestelling hebt ontvangen.

Het is zo simpel, je hoeft alleen de onderstaande stappen te volgen (Lees ‘Wat te doen bij het retourneren van een artikel’).

De artikelen mogen alleen ongebruikt geretourneerd worden in de originele verpakking zoals je het hebt ontvangen.

Let op: Vanwege hygiëne redenen kunnen gezichtsmaskers en ondergoed niet worden geretourneerd.


BESCHADIGDE OF VERKEERDE PRODUCTEN ONTVANGEN.

Onze welgemeende excuses voor het ontvangen van een beschadigd of verkeerd product. Wij begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en we gaan dit zo snel mogelijk proberen op te lossen.

Als je van mening bent dat je het verkeerde products hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. Graag willen wij van je weten wat er verkeerd is zodat we je kunnen vertellen wat de vervolgstappen zijn.

Ons retourbeleid voor verkeerde producten handhaaft je wettelijke rechten.


ARTIKEL NIET ONTVANGEN.

Onze excuses voor het feit dat je het artikel niet ontvangen hebt. Dit komt niet veel voor en we willen dit dan ook zo snel mogelijk voor je oplossen.

Om restitutie of een vervangend product te ontvangen acht je ons binnen 21 dagen na ontvangst van de e-mail met verzendbevestiging te laten weten dat je het artikel niet ontvangen hebt.


JE WETTELIJKE RECHTEN.

Ons retourbeleid ondermijnt je wettelijke rechten niet.

Bezoek de website van de Britse regering voor meer informatie over u wettelijke rechten: www.direct.gov.uk


WAT TE DOEN BIJ HET RETOURNEREN VAN EEN ARTIKEL.

Neem contact op met onze klantenservice om een retourzending te organiseren.

Wij hebben je ordernummer, de naam van het artikel dat je retour wilt sturen, en de reden voor de de retourzending nodig. Zodra wij deze gegevens hebben ontvangen zullen wij je een uniek retour-authorisatie nummer en alle verdere benodigde informatie toesturen.

Verpak het artikel alstublieft op een veilige manier en zorg ervoor dat het retourformulier mee verpakt is.

Zorg ervoor dat je een bewijs van verzending ontvangt wanneer je het artikel retour stuurt. Dit is gratis en zonder dit bewijs kunnen wij, in het onwaarschijnlijke geval dat het artikel verloren raakt tijdens de verzending, geen terugbetaling verwerken of een vervangend artikel toesturen.

Als je om een vervangend artikel hebt gevraagd en dit product niet meer verkrijgbaar is zullen wij het bedrag terugbetalen en op de rekening die gebruikt werd voor de oorspronkelijke aankoop terugstorten.

Elk artikel dat je hebt geaccepteerd en vervolgens terugstuurt is voor je eigen verantwoordelijkheid totdat het ons magazijn bereikt. Wij raden aan gebruik te maken van een leverancier die het bedrag van de goederen verzekert.


RETOURNEREN VAN EEN VERVANGEND PRODUCT.

Als een besteld artikel foutief bleek te zijn en deze is vervangen, dan heb je het recht om je bestelling van het vervangende product te annuleren binnen 7 werkdagen startend op de dag nadat je het vervangende artikel hebt ontvangen en ontvang je een vergoeding.


KOSTEN VAN HET RETOURNEREN.

Wij kunnen de retourkosten alleen vergoeden als:

  • wij het verkeerde artikel hebben gestuurd
  • het artikel beschadigd of foutief is
  • Je een vervangend artikel retourneerd of een vervangend artikel ontvangt dat je niet wilt houden.

Wij zullen geen retourkosten betalen voor artikelen die werkend zijn. De kosten van het retourneren van een artikel zijn afhankelijk van het artikel en zal met je gecommuniceerd worden na het testprocess is afgerond.

RETOURBELEID MET KERST

Wij hebben ons gebruikelijke retourbeleid aangepast voor de kerstperiode. Elke aankoop die op of na 26 oktober 2020 wordt gedaan kan worden geretourneerd tot 15 januari 2021, als het niet past of niet gewild is.
Dit heeft verder geen invloed op jouw wettelijke rechten en de algemene voorwaarden gelden nog steeds.