• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisch

    Vegetarisch

Taurine

Energieverhogend aminozuur

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

40% korting op niet-afgeprijsde producten - Kortingscode:40KORTING

40% korting op niet-afgeprijsde producten - Kortingscode: 40KORTING

Niet gevonden wat je zocht? Check onze bestsellers

Deze aanbieding is geldig tot en met 19/11/2017 omstreeks middernacht. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU
€8,99

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Taurine is een natuurlijk voorkomend aminozuur en komt in hoge concentraties voor in de witte bloedcellen, skeletspieren, central zenuwstelsel en de hartspieren.

Taurine kan een zeer positief effect op de workout en lichaamssamenstelling hebben. Taurine heeft vergelijkbare eigenschappen met creatine, en kan water de cellen in trekken en gedraagt zich als With similar properties to Creatine, T celvergroter. Hierdoor worden voedingsstoffen die de groei en het herstel bevorderen ook de cel ingetrokken. Taurine verhoogt ook het glucose gehalte in cellen, en is een inhiberende neurotransmitter die een belangrijke rol speelt bij het stabiliseren van de hartslag en de elektrische activiteit van de zenuwen wat als resultaat voor betere nachtrust en focus kan zorgen.

Taurine wordt ook gezien als supplement dat behulpzaam is bij het verminderen van kramp. Door de calciumconcentratie te reguleren, één van de mineralen die met kramp wordt geassocieerd, kan taurine de hevigheid van de pijn verminderen.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Kan de spieren groter doen lijken
  • Kan de krachtproductie verbeteren
  • Bevordert de eiwitsynthese

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement: 1 - 3g, 30 minuten voor de workout (voor een betere focus en celvegroting) en 30 minuten voor het slapengaan (als neurotransmitter) consumeren.

2,5 MP mini maatscheppen (1g) toevoegen aan de gewenste hoeveelheid water of vruchtensap en onmiddelijk consumeren.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (mini) bevat 380mg (0.38g).

Ingrediënten

Dit product bestaat voor 100% uit Taurine, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

Voedingsinformatie

100% Taurine

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Taurine

Selecteer afbeelding

Taurine
Back to top