• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Soja Phosphatidylserine

Natuurlijk voorkomende fosfolipiden

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

25% korting buiten de Mydeals - Kortingscode 25KORTING

25% korting op alle producten buiten de mydeals - Kortingscode: 25KORTING

Deze aanbieding is geldig tot en met 22/01/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting is €75.


SHOP NU
€40,49

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wat is soja fosfatidylserine?

fosfatidylserine is een natuurlijk voorkomende voedingsstof genoemd fosfolipide en is een essentiële component van menselijke celmembranen. Het is in bijzonder hoge concentraties in de membranen van cellen met een hoge metabole activiteit zoals de hersenen, hart, lever en skeletspier.

fosfatidylserine Voordelen

fosfatidylserine geleverd in poedervorm kan gemakkelijk worden gemengd met de poedervormige supplementen of vloeistoffen gedurende de dag.

Voor wie is fosfatidylserine geschikt?

fosfatidylserine is ideaal voor iedereen met een hectische levensstijl en voor iedereen die op zoek is om hun inname van fosfatidylserine te verhogen in hun dieet. Het wordt aanbevolen om dagelijks 200 mg fosfatidylserine te nemen.

De dieetkeuzes van al onze klanten zijn zeer belangrijk voor ons. Hoewel dit product is vervaardigd met behulp van ingrediënten en technische hulpstoffen die geschikt zijn voor een veganistisch dieet, houdt er rekening mee dat zuivel poeders ook worden verwerkt binnen dezelfde productiefaciliteit en kruisbesmetting kan optreden op zeer kleine niveaus. Deze positie wordt onderst

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Eenvoudig te mixen poeder
 • Natuurlijk voorkomende voedingsstof
 • 66 porties

Aanbevolen gebruik

Voeg de gewenste hoeveelheid water of vruchtensap toe aan een Myprotein Shaker, voeg vervolgens 1 gram toe en schud het goed! Doe dit driemaal daags.

Note: Wij adviseren dat alle hoeveelheden worden afgemeten met een accurate weegschaal. Ookal doen wij ons best om elke scoop zo precies mogelijk te maken, echter is het mogelijk dat er een standaardafwijking is. Hierdoor kan de scoop niet als een standaard maateenheid gebruikt worden.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) dient niet te worden overschreden. Dit product is een voedingssupplement en dient daarom niet te worden gebruikt als een substituut voor een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.

Bewaar het product op een koele en droge plek, zonder blootstelling aan direct zonlicht. Het product dient daarnaast buiten bereik van jonge en kleine kinderen te worden gehouden.

Ingrediënten

Voor allergenen, zie de genoemde ingrediënten in vet . Bevat Soja .

Gemaakt in een faciliteit die ook melk, ei, gluten en producten daarvan bewerkt.

Niet-gearomatiseerde : soja lecithine (bevat fosfatidylserine)

Voedingsinformatie

Portie Grootte - 1g

Porties Per Container - 66 porties van 300mg Phosphatidyl Serine

Voedingswaarde Informatie

  Per portie
Phosphatidyl Serine     300 mg

 

De voedingswaarde informatie is gebaseerd op de Unflavoured/Naturel versie, bij het kiezen van een alternatieve smaak kunnen de voedingswaarden lichtelijk verschillen.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Soja Phosphatidylserine

Selecteer afbeelding

Soja Phosphatidylserine

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top