• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Soja Phosphatidylserine

Natuurlijk voorkomende fosfolipiden

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Sale! | Tot 60% korting + tot 20% extra! - Kortingscode: SPAREN

Tot 60% korting + tot 20% EXTRA! - Kortingscode: SPAREN

We hebben een sale en om die voor jou extra speciaal te maken kan je vandaag nog tot 20% extra besparen

Koop je voor minstens €10 ontvang je 10% korting
Koop je tussen €40 en €80 ontvang je 15% korting
Koop je voor meer dan €80 ontvang je zelfs 20% korting bovenop onze sale!

Aanbieding geldig tot en met 01/03/2017 omstreeks middernacht. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

Was: €40,49 €30,37 Bespaar: €10,12

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wat is soja fosfatidylserine?

fosfatidylserine is een natuurlijk voorkomende voedingsstof genoemd fosfolipide en is een essentiële component van menselijke celmembranen. Het is in bijzonder hoge concentraties in de membranen van cellen met een hoge metabole activiteit zoals de hersenen, hart, lever en skeletspier.

fosfatidylserine Voordelen

fosfatidylserine geleverd in poedervorm kan gemakkelijk worden gemengd met de poedervormige supplementen of vloeistoffen gedurende de dag.

Voor wie is fosfatidylserine geschikt?

fosfatidylserine is ideaal voor iedereen met een hectische levensstijl en voor iedereen die op zoek is om hun inname van fosfatidylserine te verhogen in hun dieet. Het wordt aanbevolen om dagelijks 200 mg fosfatidylserine te nemen.

De dieetkeuzes van al onze klanten zijn zeer belangrijk voor ons. Hoewel dit product is vervaardigd met behulp van ingrediënten en technische hulpstoffen die geschikt zijn voor een veganistisch dieet, houdt er rekening mee dat zuivel poeders ook worden verwerkt binnen dezelfde productiefaciliteit en kruisbesmetting kan optreden op zeer kleine niveaus. Deze positie wordt onderst

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Eenvoudig te mixen poeder
 • Natuurlijk voorkomende voedingsstof
 • 66 porties

Aanbevolen gebruik

Voeg je voorkeur hoeveelheid water of vruchtensap toe in onze shaker. Voeg vervolgens 1,5 g toe, schudden en consumeren. Eenmaal per dag gebruiken.

Opmerking: Wij adviseren dat alle porties worden gemeten met behulp van een nauwkeurige weegschaal. Ondanks dat we proberen om een nauwkeurige maatregel te bieden met behulp van onze Myprotein scoops, zijn dit slechts schattingen en geen complete vervanging voor het gebruik van een gestandaardiseerd meetinstrument.

De aangegeven aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product is een voedingssupplement en moet daarom niet worden gebruikt als een substituut voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Opslaan in een koele, droge plaats, buiten het bereik van jonge kinderen.

Ingrediënten

Voor allergenen, zie de genoemde ingrediënten in vet . Bevat Soja .

Gemaakt in een faciliteit die ook melk, ei, gluten en producten daarvan bewerkt.

Niet-gearomatiseerde : soja lecithine (bevat fosfatidylserine)

Voedingsinformatie

Portie - 1,5 g

doseringen per verpakking - 66 porties van 200 mg fosfatidylserine)

Voedingswaarde Informatie

& nbsp; Per Serving
fosfatidylserine & nbsp; & nbsp; 200 mg

& nbsp;

De voedingswaarde is gebaseerd op de naturel versie, bij het kiezen van een alternatieve smaak kunnen de voedingswaarden variëren.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Soja Phosphatidylserine

Selecteer afbeelding

Soja Phosphatidylserine