• Gluten Free

    Gluten Free

L Histidine

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Ontvang €6 tot €43 korting op je bestelling - code: 40CASHBACK

Ontvang tot wel €40+ korting op je bestelling - code: 40CASHBACK

Spendeer €20-40 en ontvang €6 korting
Spendeer €40-60 en ontvang €12 korting
Spendeer €60-80 en ontvang €19 korting
Spendeer €80-100 en ontvang €27,50 korting
Spendeer €120+ en ontvang €43 korting

De aanbieding is geldig tot en met 25/03/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelilng met een maximum korting van €75. 

SHOP NU
€20,49

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

L Histidine is een aminozuur dat niet door het lichaam zelf kan worden aangemaakt en moet dus via de voeding of supplementen worden verkregen. L Histidine om verschillende redenen nodig, waaronde de productie van histamine, het onderhouden van een gezond hart en bloedsomloop, en het verbeteren van de immuunrespons tegen infecties.

Het lichaam vereist L Histidine om een aantal andere enzymen te kunnen produceren, waaronder Gastrine. Gastrine bevordert het effectieve spijsverteringsproces en zorgt ervoor dat er meer voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen, uit de voeding worden gehaald.

Één van de belangrijkste rollen die L Histidine in het lichaam speelt is het onderhouden van de mineralenbalans in het bloed, waaronder het onderhouden van de juiste hoeveelheden van de metalen zink en ijzer. Histidine bindt met zink en levert het aan de cellen waar het vereist is, en verbeterd dus de celfunctie. Mensen die niet genoeg Histidine binnenkrijgen lijden vaak aan een ijzer tekort, wat tot weinig energie en een verzwakt immuunsysteem kan leiden.

L Histidine is nauw verwant aan histamine,de stof die door het lichaam geproduceerd wordt tijdens de respons tegen infecties. Histamine zorgt voor ontsteking tijdens blessures of in respons tot hooikoorts allergenen, en speelt een sleutelrol in het behouden van onze weerstand tegen infecties.

Omdat L Histidine een essentieel aminozuur is moet het verkregen worden via het dieet. Het kan in kleine hoeveelheden gevonden worden in vlees, vis en zuivelproducten. Vooral voor vegetariërs zijn L Histidine supplementen belangrijk, omdat zij via hun voeding zeer weinig L Histidine binnen krijgen.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Essentieel om een gezonde immuunrespons te onderhouden
  • Speelt een belangrijke rol in het verteringsstelsel
  • Helpt cellen gezond te houden

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement: 1g, 1-2 maal daags. Innemen met gewenste hoeveelheid water of vruchtensap.

Ingrediënten

Dit product bestaat uit 100% L Histidine, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

Voedingsinformatie

100% L Histidine

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

L Histidine

Selecteer afbeelding

L Histidine

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top