• Vegetarisch

    Vegetarisch

  • Veganistisch

    Veganistisch

Kre-Alkalyn®

pH-Correcte Creatine

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Ontvang €6 tot €43 korting op je bestelling - code: 40CASHBACK

Ontvang tot wel €40+ korting op je bestelling - code: 40CASHBACK

Spendeer €20-40 en ontvang €6 korting
Spendeer €40-60 en ontvang €12 korting
Spendeer €60-80 en ontvang €19 korting
Spendeer €80-100 en ontvang €27,50 korting
Spendeer €120+ en ontvang €43 korting

De aanbieding is geldig tot en met 25/03/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelilng met een maximum korting van €75. 

SHOP NU
€19,99

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wat is Kre-Alkalyn®

Kre-Alkalyn® is één van de meest vooruitstrevende vormen van Creatine die beschikbaar is. Vanwege de hoge pH-waarde wordt Kre-Alkalyn® op volledige sterkte aan de spieren geleverd, waardoor er zeer vooruitstrevende resultaten en een verhoogde ATP productie behaald kunnen worden. Creatine wordt in de spieren opgeslagen en wordt gebruikt om de krachtigste vorm van energie (ATP: Adenosie Tri Fosfaat) in het menselijk lichaam te regenereren. ATP wordt iedere keer gebruikt dat je inspanningen verricht van hoge intensiteit of explosieve bewegingen maakt, zoals tijdens het sprinten of gewichtheffen. De opslag blijft echter maar 10 seconden behouden, dus het is belangrijk deze zo snel mogelijk aan te vullen. Creatine helpt de ATP opslag snel aan te vullen, wat voor meer energie zorgt.

Voordelen van Kre-Alkalyn®

Creatine verhoogt de fysieke prestaties in korte, opeenvolgende oefeningen met hoge intensiteit.

Voor wie is Kre-Alkalyn®

Iedere sporter die explosieve sporten met hoge intensiteit beoefent kan een voordeel halen uit creatine-behoudende supplementen. Van creatine is aangetoond dat het de kracht vergroot en het is één van de populairstee bodybuildsupplementen die op de markt beschikbaar is. Kre-Alkalyn® gaat nog een stapje verder aangezien het de creatine helpt te laden, waardoor er een hogere ATP productie plaatsvindt.

Aangezien het ook de hoeveelheid droge spiermassa kan verhogen, kan Kre-Alkalyn® ook helpen ter vermindering van lichaamsvet en helpt het je doelstellingen sneller te bereiken.

Waarschuwing: Niet geschikt als je ooit last hebt gehad van nier- of leverstoornissen (geen volledige lijst). Neem contact op met een arts alvorens dit product te gebruiken als je niet zeker bent of dit bij jou het geval is. Niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn, of voor mensen die jonger zijn dan 18 jaar. Zoals met alle creatine-houdende producten, zorg ervoor dat je voldoende water drinkt.

Kre-Alkalyn® is een geregistreerd handelsmerk van All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation. Kre-Alkalyn® is een multi-gepatenteerd product (V.S. Patent #6,399,661, Australië patent #AU2003203344, Nieuw-Zeeland patent #519305). Internationale patenten aangevraagd. Alle rechten voorbehouden.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • pH-Correcte Creatine
  • Geen oplaadfase vereist
  • Verhoogt de ATP concentratie

Aanbevolen gebruik

Dagelijks 1-2 capsules innemen, 60-90 minuten voor de workout, en 1-2 capsules onmiddelijk na de inspanning voor een sneller herstel. Voor maximale kracht kun je dagelijks 6-8 capsules innemen.

Dosering: 1-2 Capsules

Doseringen per verpakking: 60-120

Disclaimers: Kre-Alkalyn® is een geregistreerd handelsmerk van All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation. Kre-Alkalyn® is een meervoudig gepatenteerd product (USA # 6,399,661, Australia # AU2003203344, New Zealand #519305). Andere internationale patenten zijn aangevraagd. Alle rechten voorbehouden.

Ingrediënten

Kre-Alkalyn® pH-Correct® Creatine (Creatine Monohydraat US Patent 6,399,661), Vegetarische Capsule (HPMC).

Bevat geen: kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel en lactose. Zonder toegevoegd zout of suiker. GGO vrij.

Voedingsinformatie

Hoeveelheid per dosering van 2 capsules:
Kre-Alkalyn® pH-Correct Creatine®: 1.5g

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Kre-Alkalyn®

Selecteer afbeelding

Kre-Alkalyn®

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top