toegevoegd

Onze excuses, er lijkt een fout te zijn opgetreden. Probeer het opnieuw.

Hoeveelheid:

Totaal: ( items in je winkelwagentje)

Aanbieding

Kre-Alkalyn®

pH-Correcte Creatine

 • Vegetarisch
 • Veganistisch
EUR 19.99

€19,99

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

30% korting op dit product
bij besteding van €25
Code: 30@25

Ontvang 30% korting wanneer je €25 uitgeeft met de code: 30@25

Ontvang 15% korting wanneer je minder dan €25 uitgeeft!
Shop nu

Beschikbaar

-

klaar om verzonden te worden

 • Productinformatie

  Wat is Kre-Alkalyn®

  Kre-Alkalyn® is één van de meest vooruitstrevende vormen van Creatine die beschikbaar is. Vanwege de hoge pH-waarde wordt Kre-Alkalyn® op volledige sterkte aan de spieren geleverd, waardoor er zeer vooruitstrevende resultaten en een verhoogde ATP productie behaald kunnen worden. Creatine wordt in de spieren opgeslagen en wordt gebruikt om de krachtigste vorm van energie (ATP: Adenosie Tri Fosfaat) in het menselijk lichaam te regenereren. ATP wordt iedere keer gebruikt dat je inspanningen verricht van hoge intensiteit of explosieve bewegingen maakt, zoals tijdens het sprinten of gewichtheffen. De opslag blijft echter maar 10 seconden behouden, dus het is belangrijk deze zo snel mogelijk aan te vullen. Creatine helpt de ATP opslag snel aan te vullen, wat voor meer energie zorgt.

  Voordelen van Kre-Alkalyn®

  Creatine verhoogt de fysieke prestaties in korte, opeenvolgende oefeningen met hoge intensiteit.

  Voor wie is Kre-Alkalyn®

  Iedere sporter die explosieve sporten met hoge intensiteit beoefent kan een voordeel halen uit creatine-behoudende supplementen. Van creatine is aangetoond dat het de kracht vergroot en het is één van de populairstee bodybuildsupplementen die op de markt beschikbaar is. Kre-Alkalyn® gaat nog een stapje verder aangezien het de creatine helpt te laden, waardoor er een hogere ATP productie plaatsvindt.

  Aangezien het ook de hoeveelheid droge spiermassa kan verhogen, kan Kre-Alkalyn® ook helpen ter vermindering van lichaamsvet en helpt het je doelstellingen sneller te bereiken.

  Waarschuwing: Niet geschikt als je ooit last hebt gehad van nier- of leverstoornissen (geen volledige lijst). Neem contact op met een arts alvorens dit product te gebruiken als je niet zeker bent of dit bij jou het geval is. Niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn, of voor mensen die jonger zijn dan 18 jaar. Zoals met alle creatine-houdende producten, zorg ervoor dat je voldoende water drinkt.

  Kre-Alkalyn® is een geregistreerd handelsmerk van All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation. Kre-Alkalyn® is een multi-gepatenteerd product (V.S. Patent #6,399,661, Australië patent #AU2003203344, Nieuw-Zeeland patent #519305). Internationale patenten aangevraagd. Alle rechten voorbehouden.

  Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

  Belangrijkste voordelen
  • pH-Correcte Creatine
  • Geen oplaadfase vereist
  • Verhoogt de ATP concentratie
 • Aanbevolen gebruik

  Dagelijks 1-2 capsules innemen, 60-90 minuten voor de workout, en 1-2 capsules onmiddelijk na de inspanning voor een sneller herstel. Voor maximale kracht kun je dagelijks 6-8 capsules innemen.

  Dosering: 1-2 Capsules

  Doseringen per verpakking: 60-120

  Disclaimers: Kre-Alkalyn® is een geregistreerd handelsmerk van All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation. Kre-Alkalyn® is een meervoudig gepatenteerd product (USA # 6,399,661, Australia # AU2003203344, New Zealand #519305). Andere internationale patenten zijn aangevraagd. Alle rechten voorbehouden.

 • Ingrediënten

  Kre-Alkalyn® pH-Correct® Creatine (Creatine Monohydraat US Patent 6,399,661), Vegetarische Capsule (HPMC).

  Bevat geen: kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel en lactose. Zonder toegevoegd zout of suiker. GGO vrij.

 • Voedingsinformatie

  Hoeveelheid per dosering van 2 capsules:
  Kre-Alkalyn® pH-Correct Creatine®: 1.5g

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Back to top