• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Inuline

fructo-oligosaccharide (FOS)

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

30% korting op alle items behalve kleding! - Kortingscode: 30KORTING

Deze aanbieding is geldig tot en met 18/01/2018 omstreeks middernacht. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.
SHOP NU
€10,49

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Inuline is een oplosbare voedingsvezel die verkregen is uit de witlofwortel. In de vorm van een oplosbaar poeder kan het aan elk soort eten of drinken worden toegevoegd als uitstekende bron van vezels, zonder een grote impact op de smaak of textuur te hebben. 100% natuurlijk, Inuline boosts the vezelinname, zorgt ervoor dat je langer een verzadigd gevoel hebt en bevordert de gezondheid van het verteringsstelsel.

Inuline is een makkelijke manier om je vezelinname te verhogen waardoor je verteringsstelsel effectiever kan werken en tegelijkertijd stimuleert het ook de groei van goede bacteriën in de darmen. Inuline kan, als prebiotisch vezel, de groei van gezonde bacteriën in de darmen stimuleren, wat voor een goede darmgezondheid zorgt en belangrijke metabolieten kan opleveren, zoals melkzuur, acetaat, propionaat en boterzuur. Deze metabolieten kunnen een goede darmgezondheid, huidgezondheid, vitaliteit en immuunsysteem helpen ondersteunen.

Inuline heeft een zoete, prettige smaak en is goed oplosbaar, maar verhoogt het bloedsuikerniveau niet. Het kan nuttig zijn voor mensen op calorie-gecontroleerd dieet, een laag koolhydraat dieet en voor algemene gewichtscontrole aangezien het vaak als vervanging voor suiker gebruikt wordt. Vanwege de connectie met een gezond verteringsstelsel, kan inuline ook bruikbaar zijn voor mensen die veel caloriën consumeren zoals (top)sporters en bodybuilders.

Het wordt aangeraden dat oplosbare vezels ongeveer 1/3 van de dagelijkse vezelinname moet beslaan, en de onoplosbare vezelinname 2/3.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Makkelijk te gebruiken oplosbare vezels
 • Kan de verteringsgezondheid bevorderen
 • Stimuleert goede bacteriën

Aanbevolen gebruik

Schenk 300-350ml water of vruchtensap in onze shaker (hoe minder vloeistof hoe dikker de shake). Voeg vervolgens net iets meer dan anderhalve MP maatscheppen (klein) toe (5g), shaken en consumeren. 1-3maal daags, of naar behoefte, consumeren. Zorg ervoor dat je voldoende drinkt gedurende de dag.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (klein) bevat 2.9g. (niet bijgevoegd)

Ingrediënten

Fructo-Oligosacchariden (Witlof vezels)

Voedingsinformatie

Dosering per 5g:
Energie: 42kJ
Energie: 10.4Kcal
Eiwit (as-is): Nil
Koolhydraten: 4.8g
Vezels: 4.4g
Vet: Nil

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Inuline

Selecteer afbeelding

Inuline

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top