Hurricane Extreme

Ultieme alles-in-één formule

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Mystery Discount!! Tot 30% korting op je bestelling! - Kortingscode: GEHEIM

Mysterieuze korting! Tot 30% korting op je volledige bestelling! - Kortingscode: GEHEIM

Welke korting ontvang jij?

Deze aanbieding is geldig tot en met 22/02/2017 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. 

SHOP NU

€65,49

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Hurricane Extreme is de ultieme alles-in-één formyle, ontworpen om alle voedingstoffen die nodig zijn voor de groei van droge spiermassa te kunnen leveren. Wetenschappelijk samengesteld met de hoogste kwaliteit eiwitten, koolhydraten, creatine en aminozuren, en daarom het ultieme supplement voor de extreme sporters.

Hurricane Extreme biedt een unieke mix van vier verschillende eiwitten, ontworpen om een continue toevoer van aminozuren te leveren voor een optimale eiwitsynthese en om de spiergorei aan te sporen. De eiwitmix bevat wei-eiwitconcentraat, whey-eiwitisolaat, melkeiwit en PeptoPro® en ook zijn er BCAA’s, peptide gebonden aminozuren en L leucine toegevoegd.

De kenmerkende koolhydraatmix is ontworpen om de glycogeenconcentratie in de spieren te behouden/aan te vullen door middel van een combinatie van drie snel en langzaamwerkende koolhydraten. Door gebruik te maken van CarBarley®, dextrose en gemalen haver kan deze micx het lichaam helpen spierafbraak voor energie te voorkomen.

Verder bevat Hurricane Extreme ook nog twee vooruitstrevende combinaties van ingrediënten die voor verbeterde resultaten kunnen zorgen. Creapure® (creatinemonohydraat) is gecombineerd met het aminozuur glycine nadat verschillende studies hebben aangetoond dat deze combinatie de krachtverbeterende eigenschappen van creatine versterkt. De twee aminozuren, beta-alanine en L histidine zijn gecombineerd om de lichamelijke productie van carnosine te verhogen. Van carnosine is aangetoond dat het het spieruithoudingsvermogen verhoogt en de productie van melkzuur buffert.

Hurricane Extreme is wetenschappelijk ontworpen om jouw te helpen je doel te.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Alles-in-één supplement van de volgende generatie
  • Ondersteunt de groei van spiermassa en kracht
  • Bevat Creapure®, BCAA & beta-alanine

Aanbevolen gebruik

Schenk 500ml water of melk in onze shaker (hoe minder vloeistof hoe dikker de shake). Voeg vervolgens 3 volle MP maatscheppen (groot) toe (100g), shaken en consumeren. Wij raden aan dagelijks 2 porties te consumeren, één 's ochtends en één na de workout. Als je 's ochtends traint, neem dan één portie voor de workout en de volgende 6 uur later.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (large) bevat 33g.

Ingrediënten

Eiwitmix (wei-eiwitconcentraat*, wei-eiwitisolaat*, caseïnehydrolisaat (Peptopro®)*, melkeiwitconcentraat*), koolhydratenmix (dextrose, gemalen haver, amylopectine gerstzetmeel (CarBarley®)), vertakte keten aminozuren (BCAA's), creatinemonohydraat (Creapure®), tarweeiwit, glutamine peptiden, cacaopoeder (alleen bij de smaak: chocolade), beta-alanine, L leucine, smaakstof (bij alle smaken behalve naturel), kleurstof (bietenrood [alleen bij de smaak: aardbei]), emulgator (sojalecithine), zoetstof (Sucralose®), AAKG, L glycine, L histidine. *Afkomstig van melk

Voedingsinformatie

Per 100g:
Energie: 1503kJ
Energie: 355kcal
Eiwit: 51g
Koolhydraten: 28g
Vet: 2.9g

Levert ook per 100g:
BCAA: 5g
Creapure®: 5g
Glutamine peptides: 5g
Beta-Alanine: 2g
L Leucine: 2g
AAKG: 1.5g
Glycine: 0.7g
L Histidine: 0.3g

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Hurricane Extreme

Selecteer afbeelding

Hurricane Extreme