Essentials Stack - Vanille

30% korting op je bestelling! - Kortingscode: 30KORTING

30% korting op je bestelling! - Kortingscode: 30KORTING

30% korting op je volledige bestelling! - Kortingscode: 30KORTING

Deze aanbieding is beperkte tijd geldig. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU
Was: €68,99 €55,20 Bespaar: €13,79

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

De Essentials Stack bevat 5 producten die kunnen helpen bij het verkrijgen van een top vorm. De bundel is verpakt met zorgvuldig gekozen producten om je te helpen met het verhogen van je dagelijkse Proteïne inname, verbeteren van je herstel en ondersteuning van vetvrije massa groei. De Essentials Stack is vooral ideaal voor iedereen die op zoek is naar extra spiermassa en daarnaast zijn totale lichaamsvet wilt verminderen.

Het Pakket bevat 1kg hoge kwaliteit Impact Whey Proteïne, 100g Totaal Nutri-Greens, 90 tabletten Thermopure, 250g Creatine Monohydraat (die kunnen helpen met fysieke prestaties tijdens training met korte intervallen met een hoge intensiteit) en ten slotte, 500g van de nieuwe Naturel Proteïne smoothie, die kan worden gebruikt als alternatieve Proteïne bron voor je dagelijkse Proteïne inname.

Impact Whey Proteïne - 1kg

& bull; Hoge kwaliteit wei Proteïne concentraat met 82% Proteïne per portie en weinig vet en suiker.

Totaal Nutri-Greens - Tropical, 100g

& bull; Een handige en effectieve aanvulling om te helpen met het verhogen van je dagelijkse inname van groenten en fruit en het verbeteren van je algehele gezondheid en voeding.

Thermopure - 90 caps

& bull; Een geavanceerde thermogene mix van wetenschappelijk bewezen ingrediënten voor vet verlies .

Creatine - 250g

& bull; Bewezen te helpen verbeteren van kracht en groei en is aangetoond dat het algehele herstel tijd en het herstel tussen de intense periodes van de oefening kan verminderen.

Proteïne Smoothie - aardbei en banaan, 500g

& bull; Natuurlijk smakendeProteïne smoothie met meer dan 18g van Proteïne per portie. Geweldig voor een verfrissend drankje hoog in Proteïne.

SMAKEN, PRODUCTEN EN AFMETINGEN ZIJN ZOALS AANGEGEVEN EN KUNNEN WORDEN VERVANGEN ZONDER NOTIFICATIE AFHANKELIJK VAN DE VOORRAAD<.

Bundel RRP gebaseerd op de totale prijs van de individuele producten RRP's.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Nieuwste essentials pack om te helpen met het verhogen van vetvrije massa
  • Bevat 5 premium producten
  • Ideaal voor het ondersteunen van een sterke basis training, met het verlagen van lichaamsvet

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Essentials Stack - Vanille

Selecteer afbeelding

Essentials Stack - Vanille
Back to top