Myprotein IJzeren haken

Lifting hooks voor het zware werk

Ontvang €6 tot €43 korting op je bestelling - code: 40CASHBACK

Ontvang tot wel €40+ korting op je bestelling - code: 40CASHBACK

Spendeer €20-40 en ontvang €6 korting
Spendeer €40-60 en ontvang €12 korting
Spendeer €60-80 en ontvang €19 korting
Spendeer €80-100 en ontvang €27,50 korting
Spendeer €120+ en ontvang €43 korting

De aanbieding is geldig tot en met 25/03/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelilng met een maximum korting van €75. 

SHOP NU
€18,49

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Myprotein IJzeren haken zijn slijtvast haken voor het zware liftwerk die speciaal ontworpen zijn om de grip te verbeteren en de gripvermoeidheid tijdens zware lifts te verminderen.

Myprotein IJzeren haken zijn ontworpen zodat ze op elke olympische lifting bar passen, en bevatten verder ook een armband gemaakt van neopreen voor extra comfort. Zodra de armbanden goed zijn vastgemaakt de liftbar binnen de haken plaatsen en de bar licht vasthouden voor stabiliteit. Zodra de haken op hun plek zitten zul je merken dat het ergonomische en comfortabele design de lifttechniek kunnen verbeteren en het gewoonlijke ongemak dat geassocieerd wordt met zware lifts voorkomen zal worden.

De Myprotein IJzeren haken zullen er uiteindelijk voor zorgen dat je een uitstekende grip hebt wat ervoor zorgt dat je langer zwaarder kunt tillen door de spieren die je wilt trainen te isoleren. De lifting hooks zijn heel gemakkelijk te gebruiken en dat betekent dta je niet meer moeilijk hoeft te doen met de traditionele lifting straps.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Superieure gripkracht
  • Past iedere olympische bar
  • Geen liftingstraps nodig

Aanbevolen gebruik

Fix the wrist straps in place using the durable Velcro fastening and allow the iron hooks to sit in your palm. Cup the iron hook with your fingers whilst gripping the bar securely.

Voor specifieker advies raden wij aan contact op te nemen met een fitnessexpert.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Myprotein IJzeren haken

Selecteer afbeelding

Myprotein IJzeren haken

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top