Myprotein Blender Fles

Klontvrij met minimale inspanning

30% korting op je bestelling! - Kortingscode: 30KORTING

30% korting op je bestelling! - Kortingscode: 30KORTING

30% korting op je volledige bestelling! - Kortingscode: 30KORTING

Deze aanbieding is beperkte tijd geldig. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU
Was: €2,99 €2,54 Bespaar: €0,45

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

De MP Blender fles is de meest geavanceerde sportsupplementenfles momenteel beschikbaar, en zorgt ervoor dat je met minimale moeite de best gemengde drankjes krijgt. De unieke blending ball van metaaldraad heeft dezelfde functie als een garde of een blender, omdat deze de poeder opbreekt en gelijkmatig verdeelt in de vloeistof naar keuze. Je hoeft alleen maar te schudden en de blending ball doet de rest!

Lekvrij dankzij de schroefdop, en de wijde drinktuit en 'flip cap' zorgen voor een ontwerp dat makkelijk te gebruiken is, niet zoals andere meer omslachtige shakers. Geschikt voor de vaatwasser. Omdat de Blender Bottle goed in de hand ligt, en een 600 ml inhoud heeft, is het het meest ergonomische ontwerp op de markt. Functioneel én stijlvol!

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Ideale vervanging voor een elektrische blender
  • Compleet afsluitbaar om lekvrij te kunnen mengen
  • Gemakkelijk schoon te maken

Aanbevolen gebruik

TER INFORMATIE: Gebruik dit product niet in combinatie met hete of warme vloeistoffen. Het plaatsen van hete of warme vloeistoffen in afgesloten containers veroorzaakt extra druk en dit kan ervoor zorgen dat het deksel openspringt en de inhoud gemorst wordt. Wanneer je het product schoonmaakt, raden we je aan het deksel te verwijderen

Klantenrecensies

Bij recensies van cosmetica of etenswaar, resultaten kunnen per persoon variëren. Klantenrecensies zijn onafhankelijk en representeren niet de opvattingen van The Hut Group.

Overzicht

4.5

4.5

(6 Recensies)

  • 5    4
  • 4    1
  • 3    1
  • 2    0
  • 1    0
Sorteer op

Beste shakers ever

Algemeen:

5

Deze zijn goedkoop en van zeer goede kwaliteit. Ze sluiten super goed. De kleur is neutraal, moesten ze deze in het zwart hebben dan was ik helemaal weg van deze shakers. De balletjes hoeven bij combinaties als: water, havermout, whey en olijfolie niet echt, dat is een kwestie van zo hard mogelijk schudden.

Sat Aug 26 17:42:58 BST 2017 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Goeie shaker

Algemeen:

5

Zeer goeie shaker en praktisch om uit te drinken

Sat Aug 19 20:29:36 BST 2017 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Handig doorschijnend

Algemeen:

4

Vanzelfsprekend zijn er heel wat gelijkaardige flessen. Het handigste aan deze is dat ie doorschijnend is, en dat je dus snel merkt of alles goed gemengd is. Je ziet ook snel de neerslag, van bijvoorbeeld de creatine ; dan schud je best terug eens voor je drinkt!

Fri Jun 02 11:10:25 BST 2017 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Uitstekende shaker

Algemeen:

5

Zeer goede shaker, grote inhoud en alles wordt goed geblend door de ijzerveer in de shaker. Makkelijk uit te spoelen!

Tue May 30 09:15:50 BST 2017 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Shaker

Algemeen:

3

Nieuw aangekocht en het enige minpuntje is dat de letters op de shaker wel sneg weg gaan.

Tue Jan 17 21:35:44 GMT 2017 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

uitstekende shaker

Algemeen:

5

Dit is een echt goede shaker, sluit perfect, lekt niet, zelfs als je hard ondersteboven schud, goede 'blending bal', grip aan de zijkanten, kortom alles wat een 'blender fles' nodig heeft. Net uit de doos rook de shaker nogal naar nieuw plastic, maar deze geur was na even spoelen volledig weg. Inderdaad een goed alternatief voor de blender.

Fri Sep 30 14:22:35 BST 2016 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Myprotein Blender Fles

Selecteer afbeelding

Myprotein Blender Fles
Back to top