Globe Gripz™

Venus

Ontvang 25% korting ! - Kortingscode: 25KORTING

25% korting met de kortingscode: 25KORTING

Myprotein deelt geen gegevens met derden. De aanbieding is slechts geldig tot en met 19/02/2017 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Maximum korting van €75 per bestelling, met slechts 1 kortingscode per bestelling. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

€33,99

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

De Venus Globe Gripz & trade; heeft een kleinere diameter in vergelijking met de Earth Globe Gripz & trade; en is gemeten op 63mm in diameter waardoor het bijzonder geschikt is voor vrouwen of voor mensen met kleinere handen. De Venus Globe Gripz & trade;. zijn ergonomisch ontworpen om de belasting beter te verdelen over de hele hand en zo het verbeteren van de comfort.

Globe Gripz & trade; Venus zijn gemaakt van hoogwaardig elastomeer polymeer, die ervoor zorgt dat ze niet splitsen of barsten en zo schoon zijn te vegen en zijn ontworpen voor gebruik met generieke norm (1 & rdquo;) en Olympic (2 & rdquo;). Bars, kabel handgrepen en halters

Ze kunnen worden aangebracht seconden en kan gemakkelijk worden gebruikt met alle soorten stangen, afmetingen van 25 mm tot 32 mm diameter. Perfect voor het gebruik van je favoriete pitching of bowlen grip sport-specifieke oefeningen uit te voeren en voor grappling-stijl werk, zoals MMA.

Belangrijkste voordelen

  • 63mm diameter voor kleinere grip
  • Gemaakt met hoogwaardig elastomeer polymeer
  • Kan worden uitgerust met bars, dumbbells en kabels

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Globe Gripz™

Selecteer afbeelding

Globe Gripz™