35% KORTING OP BESTSELLERS | CODE: 35BEST
35% KORTING OP BARS, DRANKEN EN SNACKS

Gratis Retourneren

Pas je iets niet of is er iets fout gegaan? Wij bieden gratis retourneringen aan voor items die niet aan jouw verwachtingen voldoen.

Wij bieden gratis retourneringen aan op alle kleding items die gekocht zijn op myprotein.com. Zorg er alsjeblieft voor dat wanneer je een item ontvangt dat je er naar alle redelijkheid mee om gaat wanneer je de kleding past en laat de beveiligings tags en eventuel seals zitten. Je hebt 30 dagen na ontvangst van een order om een retour aan t melden.  

Om het retourproces te starten, navigeer naar de 'Bestelgeschiedenis' pagina en selecteer de desbetreffende order, als de order aan bovenstaande voorwaarden voldoet dan zal er een 'Retour' knop beschikbaar zijn, klik hier op en volg de stappen.

Ontdek Meer

Wij blijven onze tocht naar specialistische sportkleding voortzetten, en we zijn er trots op om collecties te kunnen bieden met sporten in het achterhoofd zoals functionele fitness, hardlopen en yoga, samen met onze algemene gym en trainingskleding en rustdag collecties.

Hardlopen

Breng jouw hardlopen naar het volgende level in onze Velocity collectie, gemaakt met toegevoegde ventilatie, reflectieve elementen en beweging in het achterhoofd.

Yoga

Met four-way stretch en zachte materialen om de zintuigen te prikkelen, de Composure yoga lijn is ontworpen voor stabiele, rustige oefening van zowel lichaam als hoofd.

Calisthenics

Geinspireerd door lichaamsgewicht training, de nieuwe ontwikkeling van onze Raw Training lijn is gemaakt voor mobiliteit en duurzaamheid met nieuwe materialen die in de spotlight staan.

Functionele training

Onze Adapt lijn is gemaakt voor een zware training, dus verwacht functionele materialen en details, met toegevoegde duurzaamheid om jou door je sessies heen te helpen.