Voeding

Is de supplementroutine van deze influencer daadwerkelijk effectief? | Deze voedingsdeskundige oordeelt

Onze voedingsdeskundige Richie Kirwan heeft het dieet van onze ambassadeur Gabriel Sey eens goed bekeken. Gabriel is geen competitieve bodybuilder, hoewel hij eruit ziet alsof hij dat zo zou kunnen zijn, dus we waren erg benieuwd naar zijn supplementroutine.

Aangezien Gabriel geen voedingsdeskundige is, duikt Richie rechtstreeks in de analyse van zijn supplementen.

*spoiler* Gabriel deed het best goed.

Hier is een overzicht van enkele van de supplementen die Gabriel noemde. Bekijk Richie’s video voor alle details over elk supplement.

Vitamine D

Aangezien het elke keer dat je uit het raam kijkt lijkt te regenen, wil je misschien goed naar deze luisteren.

Volgens Richie helpt vitamine D calcium in je botten te absorberen. Dit is vooral belangrijk naarmate je ouder wordt om verzwakking van de botten te voorkomen.

Omega-3 vetzuren

Omega-3 vetzuren zijn een echte rage bij voedingsdeskundigen. En terecht. Richie moedigt al zijn klanten aan om alle vitamines en mineralen die ze nodig hebben uit hun dieet te halen. Hij legt echter uit dat Omega-3’s het enige supplement zijn dat hij de meeste van zijn klanten vertelt te nemen. Als dat geen grote claim op roem is voor Omega-3’s, dan weten we het ook niet meer.

Eiwit

Ah, hoe zouden we met een bodybuilder kunnen praten en dat het uiteindelijk niet over eiwit gaat? Dat is onmogelijk.. Eiwitten zijn essentieel voor het opbouwen van spieren. Gabriel voegt graag een vorm van eiwit toe aan zijn ontbijt. Het is tenslotte de belangrijkste maaltijd van de dag. En gemiddeld de maaltijd met het minste eiwit.

Eiwitsnacks

Ze kwamen toen op ons favoriete onderwerp …

Snack tijd…

Gabriël heeft een geweldige gewoonte ontwikkeld. In plaats van zich over te geven aan een enorm stuk chocoladetaart elke keer dat hij een snack wil, kiest hij voor een eiwitreep of koekje. Op die manier kan hij helpen om aan zijn dagelijkse eiwitbehoefte te voldoen en tegelijkertijd zijn zoete cravings te bevredigen. Handig, in lijn met zijn macro’s en lekker. Win, win, win.

Bericht om mee naar huis te nemen

Het zijn echter niet alle supplementen die Gabriel gebruikt – bekijk de video voor het volledige overzicht.

Het is ook de moeite waard om te onthouden dat een persoon de juiste supplementen voor zichzelf moet nemen in plaats van te kopiëren wat iemand anders neemt. Als je de wereld van supplementen wilt betreden, maar niet zeker weet hoe je de sprong moet wagen, is het misschien de moeite waard om met een professional te praten.

Genoten van dit artikel?

LEES DIT OOK:

Wat zijn voedingsvezels? | 23 Vezelrijke voedingsmiddelen

Voeding

Wat zijn voedingsvezels? | 23 Vezelrijke voedingsmiddelen

2021-10-09 07:00:43van Claire Muszalski

Avocado's kunnen de vetverdeling bij vrouwen veranderen, suggereert onderzoek

Voeding

Avocado's kunnen de vetverdeling bij vrouwen veranderen, suggereert onderzoek

2021-10-06 14:00:50van Emily Wilcock

Hoeveel eiwit om spieren mee op te bouwen?

Voeding

Hoeveel eiwit om spieren mee op te bouwen?

2021-10-02 15:00:11van Claire MuszalskiEmily Wilcock

Emily Wilcock

Schrijver en Expert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.